Magyar tanszerekkel olcsóbb lehet az iskolakezdés!
Így spórolhatsz
Spórolni szeretnél ősz elején? Ezeket a tanszereket válaszd. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szeptemberi iskolakezdést megelőzően sajátos gyerek-szülő párbeszédek terepe az áruházak iskolaszerekkel teli területe. Az iskolába visszatérő gyereket a vágyai repítik, a szülő pedig igyekszik egyensúlyozni ezen vágyak és a racionalitás között.

Persze a fenti példa nem csak a hipermarketek sajátja, hanem a szakáruházakban, írószerboltokban is általános a kép: családok gyerekestül, végeláthatatlan hosszú tanszerlistával a kezükben igyekeznek eligazodni az iskolaszerek rengetegében. Ugyan július közepén még oly távolinak tűnik a szeptemberi becsengetés, a tájékozódást és az idei választékkal való ismerkedést érdemes időben elkezdeni. A feladat nemes, az iskolakezdésre jócskán kibővített kínálattal találkozhatsz, szemben az év egyéb időszakaival.

Iskolakezdés könnyedén

Vesződés helyett lehet az iskolakezdés könnyedén vehető akadály? Az ICO által gyártott és forgalmazott Süni iskolaszerekkel igen. A Süni magyar márka, és több mint százféle kiváló minőségű iskolaszer érhető el a boltokban Süni márkanév alatt.

A széles választék magában foglalja a legnépszerűbb iskolaszereket: színes ceruzákat, grafitceruzákat, radírokat, filctollakat, gyurmákat, vízfestékeket, temperákat, ecseteket, iskolai ollókat, zsírkrétákat, füzeteket, füzetcímkéket, füzetborítókat, rajztömböket, vonalzókat, körzőket. Ezek a termékek kivétel nélkül szerepelnek az alsó tagozatos kötelező listákon, így ha a Süni iskolaszereket választod, gyorsan és elégedetten vásárolhatod meg a listán szereplő tanszerek többségét.

Az iskolák által megkövetelt iskolaszerek mellett azonban olyan egyedülálló terméket is kínál az ICO, mint a T-Shirt textilmarker. Ez a marker kimondottan textilből készült termékek - pólók, baseball sapkák, tornacipők, iskolatáskák, tolltartók - dekorálására szolgál, segítségével könnyedén egyedivé varázsolhatod a gyerekek ruháit, táskáit.

Azt se felejtsd, hogy textilmarkert használva nem kell többé tűvel, cérnával küzdve monogramot - óvodában óvodai jelet - hímezni a gyerek pólójába, tornazsákjába. A berajzolt minta vasalással rögzíthető és 60°C-ig mosható.

Jó hír a többgyerekes családoknak!

Persze tudjuk jól, a választék és a kiváló minőség mellett fontos az ár is, főleg ha több gyerek beiskolázásáról kell gondoskodni a családban. Az ICO termékek a legtöbb konkurens márkához képest alacsonyabb áron érhetők el, vagyis ha a Süni iskolaszereket választod, a pénztárcád is kímélheted.

Ráadásul, a Süni márkanév ismertsége és kedveltsége miatt, a legnépszerűbb Süni iskolaszereket most akciós áron kínálják az üzletek. És ha mindez nem lenne elég érv a Süni mellett, egyes üzletláncokban még nyerhetsz is a Sünivel!

Kezdd te is a Sünivel az iskolát, keresd a papír-írószer boltokban és a hipermarketekben! Ne feledd: itt a Sünidő!

Ezt is szeretjük