Ami a gyerekeknél benyomta a hisztigombot: például, mert nem ehette meg a légycsapót

Néha a leghihetetlenebb okokból kezdenek rá a hisztire a kicsik.

coverfoto

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem piskóta, amikor a kisgyerekek 2-3 éves korban belekerülnek abba a bizonyos hisztikorszakba. Toporzékolnak, kiabálnak bárhol és bármikor, a szülő pedig szinte tehetetlen.

Visszakiabálással csak ronthat az ember a helyzeten, inkább érdemes megpróbálni elterelni a gyerek figyelmét, vagy türelemmel kivárni, míg a dolog lecseng. Kinevetni nem szabad a kicsit, de segíthet, ha a szülő, legalább magában, olykor mégis képes a humor szemüvegén keresztül nézni, ami zajlik.

10 vicces hisztiok

Sok szülő keres sorstársakat a neten, és teszi közzé fotón azokat a pillanatokat, amikor a gyereknél valami vicces okból szakadt el a cérna. Ilyen képekből válogattunk.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük