Több száz ingyenes gyerekprogram - Ez az ország egyik legnagyobb családi rendezvénye
A négy hétvégén át tartó programsorozat mindenki számára ingyenes.

COVER Femina 22 het Generali Gyerek Sziget
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ezen a hétvégén a Generali Gyerek Sziget nyitóhétvégéje, Pöttömkert, fenntarthatósági forgatag, KidFest és még számos program várja a kisgyermekes családokat a főváros különböző helyszínein.

Június első hétvégéje nemcsak a legkisebbeknek tartogat izgalmas programokat. A Millenárison együtt építhetik meg a gyerekek a világ leghosszabb LEGO-elemekből álló kígyóját, a felfújható akadályverseny júniusi állomásán pedig az anyukák és az apukák is kipróbálhatják ügyességüket.

Generali Gyerek Sziget

Hajógyári Sziget, június 2-24., 10-19 óráig

2018 júniusában is négy hétvégén át várják a látogatókat az ország egyik legnagyobb, ingyenes családi rendezvényére. Június 2-24. között, minden szombaton és vasárnap kézműves foglalkozások, ugrálóvárak, sportprogramok, koncertek, színházi és bábelőadások, tánctanítás, kalandpark, cirkuszi programok, babajátszóház és még rengeteg program lesz a Hajógyári-sziget közel negyven helyszínén. A belépés ingyenes.

További információ a rendezvényről.

Pöttömkert a Rutkai Bori Bandával

Budapest Park, június 3., 9.30 - 15 óráig

A Park nemcsak a felnőtteké. A Pöttömkert havonta megújuló interaktív programokkal várja a kisgyermekes családokat a Budapest Parkba. Az állandó foglalkozások - arcfestés, életnagyságú társasjáték, Mini Disco, lovaglás és trambulin - mellett június 3-án az Aranyszamár Bábszínház A holdkirály palotája című előadását tekinthetitek meg, és a kis színpadra lép a Rutkai Bori Banda is. A belépés ingyenes.

További információ a rendezvényről.

boldoganyaboldoggyerek

Legyél te is klímahős! 

Fenntarthatósági forgatag a Magyar Természettudományi Múzeumban, június 3., 10-18 óráig

A Magyar Természettudományi Múzeumban most te is klímahős lehetsz! Hogyan? A nap során a múzeumban eldugott helyszíneken különböző próbákat és feladatokat kell teljesítened, legalább ötöt. Ha sikeresen túljutsz az akadályokon, kiérdemled a klímahős címet, és ajándékot is kapsz. Ha elfáradtál, készíts hulladékból hangszert, és próbáld is ki! Ne hagyd ki a Hahó együttes lemezbemutató koncertjét se, új dalaikat először a múzeum közönségének mutatják be élőben, 16 órától.

További információ a rendezvényről.

KidFest

Millenáris Park, június 2-3., 10-18 óráig

A LEGO Store Show idéntől Kidfest néven folytatódik. A kétnapos fesztivál fókuszában természetesen most is a LEGO áll, amit mi sem bizonyíthat jobban, mint az, hogy újra egy világrekordot szeretnének megdönteni: a Millenárison együtt építhetik meg a gyerekek a világ leghosszabb LEGO-elemekből álló kígyóját. Várnak minden LEGO-rajongót a világrekord beállítása mellett számos LEGO-programmal, családi aktivitással és Nickelodeon-játszóházzal.

További információ a rendezvényről.

A cikk az ajánló után folytatódik

CRAZY5K

Felfújható Akadály Futóverseny, Dunakeszi repülőtér, június 2., 9-17 óráig

A neve ellenére nemcsak futókat várnak a szervezők, hiszen a tíz óriási, felfújható akadály remek szórakozást nyújt mindenkinek. A résztvevők, mint a gyerekek egy játszóházban, az akadályokon ugrálhatnak, csúszdázhatnak, felmászhatnak és átbújhatnak. A legnagyobb 42 méter hosszú, és 8,5 méter magas.

A versenyzők reggel 10 órától kezdődően 15 perceként állnak rajthoz a nap folyamán. Az öt kilométer hosszú távon nincs időmérés, így mindenki a saját tempójában teljesítheti. A lényeg, hogy mindenki sportoljon, és jól érezze magát.

További információ a rendezvényről.

Ezt is szeretjük