8 könnyen elkészíthető, kényelmes frizura a gyereknek
Pár perc alatt kész
Vége a reggeli birkózásnak fésülködés közben.

Dia

	Praktikus frizura	Válaszd le az elülső részt a hajából, csavard meg egy kicsit, egy csattal tűzd hátra, majd a maradék hajjal összefogva készíts egy copfot! Ezt így is hagyhatod, de be is fonhatod. Nem baj, ha picit kócos, az most divat.

Praktikus frizura

Válaszd le az elülső részt a hajából, csavard meg egy kicsit, egy csattal tűzd hátra, majd a maradék hajjal összefogva készíts egy copfot! Ezt így is hagyhatod, de be is fonhatod. Nem baj, ha picit kócos, az most divat.

Fotó: ukhairdressers.com

Dia

	Bájos hajviselet	Miután kibontottad a haját, válaszd le annak felső részét egy vékony sávban, majd egy kisebb hajgumival fogd össze hátul!

Bájos hajviselet

Miután kibontottad a haját, válaszd le annak felső részét egy vékony sávban, majd egy kisebb hajgumival fogd össze hátul!

Fotó: ukhairdressers.com

Dia

	Huncut fonat	Ha kislányodnak növekedőfélben van a frufruja, vagy félhosszú a haja, és nem lát tőle rendesen, készíts egy helyes kis fonatot a homlokához!

Huncut fonat

Ha kislányodnak növekedőfélben van a frufruja, vagy félhosszú a haja, és nem lát tőle rendesen, készíts egy helyes kis fonatot a homlokához!

Fotó: ukhairdressers.com

Dia

	Klasszikus kislányfrizura	Az egyik legegyszerűbb hajviselet kislányoknak a két copf. Egyszerűen válaszd ketté a gyerkőc haját egy fésűvel, és két cuki hajgumival rögzítsd copfokban!

Klasszikus kislányfrizura

Az egyik legegyszerűbb hajviselet kislányoknak a két copf. Egyszerűen válaszd ketté a gyerkőc haját egy fésűvel, és két cuki hajgumival rögzítsd copfokban!

Fotó: ukhairdressers.com

Dia

	Két fonat	Nemcsak sima copfban, de befonva is jól mutat ez a klasszikus hajviselet. Ha csemetédnek van hozzá türelme, fond be a két csini copfját!

Két fonat

Nemcsak sima copfban, de befonva is jól mutat ez a klasszikus hajviselet. Ha csemetédnek van hozzá türelme, fond be a két csini copfját!

Fotó: ukhairdressers.com

Dia

	Kislányos hajpánt	Ha a gyerkőc azt szereti legjobban, ha ki van engedve a haja, viszont nem szeretnéd, hogy a lelógó tincsek zavarják a tanulásban például, akkor egy édes kis hajpánttal megoldhatod a problémát.

Kislányos hajpánt

Ha a gyerkőc azt szereti legjobban, ha ki van engedve a haja, viszont nem szeretnéd, hogy a lelógó tincsek zavarják a tanulásban például, akkor egy édes kis hajpánttal megoldhatod a problémát.

Fotó: ukhairdressers.com

Dia

	Szalag	Ha valamilyen alkalom, például iskolai vagy családi ünnep van, és a lánykádat is szeretnéd csinosan felöltöztetni, a hagyományos hajpánt helyett köss szalagot a hajába!

Szalag

Ha valamilyen alkalom, például iskolai vagy családi ünnep van, és a lánykádat is szeretnéd csinosan felöltöztetni, a hagyományos hajpánt helyett köss szalagot a hajába!

Fotó: ukhairdressers.com

Dia

	Méhecskefrizura	A legkisebbeknek is van egy tippünk: pici lányod haját, ha még nem túl sok és nem is túl hosszú, két pici copfban kötheted a feje tetejére. Nagyon édes hajviselet, és egykettőre kész!

Méhecskefrizura

A legkisebbeknek is van egy tippünk: pici lányod haját, ha még nem túl sok és nem is túl hosszú, két pici copfban kötheted a feje tetejére. Nagyon édes hajviselet, és egykettőre kész!

Fotó: ukhairdressers.com
Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Cimkék:
Fotó: