6 játék, amivel biztosan ki tudod csábítani a gyereket a szabadba
Túl sokat van bent a kicsi? Mutatunk pár játékot, amivel könnyen kicsábíthatod a levegőre!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokszor nehéz rávenni a kicsiket, hogy kimenjenek játszani, elinduljanak sétálni. Inkább bent akarnak maradni a jól ismert közegben, a kedvenc játékaikkal, az iskolás gyerekek pedig a számítógépet és a különböző képernyőket hagyják ott nehezen.

Azonban a gyakorlott szülők jól tudják, hogy friss levegő és testmozgás nélkül nyűgösek és nehezen kezelhetőek lesznek a kicsik, hiszen nem tesz jót nekik, ha nem töltenek elég időt a szabadban. De ha pusztán csak rájuk parancsolnak, nem kapnak kedvet a kint léthez, és nem is fognak annyi időt eltölteni a kertben vagy a játszótéren, mint amennyire igazából szükségük lenne.

Mit tehetsz, hogy mégis kimenjenek?

Sokkal hatásosabb, ha pár vonzó játéklehetőséggel csábítod ki őket. Az idő melegedésével szerencsére az öltözködés is egyre egyszerűbb, nem kell negyed órán át öltöztetni a kicsiket, mire végre minden sál, sapka, nagykabát felkerül rájuk.

Alábbi galériánkban mutatunk pár remek ötletet, aminek te is hasznát veheted - különösen húsvét közeledtével, amikor ajándékot is keresel a gyerekeknek!

Ezt is szeretjük