Miért született a családba a gyermeked? Életszáma elárulja
Születésnapjából könnyen kiszámolhatod életszámát, elmondjuk, hogyan.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki, aki erre a világra születik, valamilyen küldetéssel, valamilyen életfeladattal érkezik az emberek közé, amelyet gyerekként vagy majd felnőttként az életnek egy bizonyos területén kell véghezvinnie.

Ez lehet akár egy közösségen belüli szerep is: jobbá teheti a viszonyokat, szeretetet vihet be, konfliktuselhárító szerepet kaphat, vagy akár megtaníthatja valami fontosra a körülötte lévőket. Amennyiben kíváncsi vagy, gyermeked milyen küldetéssel érkezett a családotokba, életszáma segíthet.

Add össze születési dátuma számjegyeit, és ismételd mindaddig, míg 1-től 9-ig terjedő számot nem kapsz. Íme, egy példa: ha gyermeked 2013 szeptember 1-jén született, így számolj: 2+0+1+3+9+1=16, 1+6=7.

1-es

Egyes életszámú gyermeked kreatív és ötletgazdag, még a legkilátástalanabb helyzetben is lehet egy mentőötlete. Ez a jó tulajdonsága már kiskorától kezdhet kibontakozni. Azért született közétek, hogy azokban a percekben, amikor ti már feladnátok, mentőövet dobhasson nektek, kiutat, megoldást mutasson, ha látja, bennetek már fogy a remény.

2-es

Kettes életszámmal a gyermeked olyan személyiség, aki tulajdonképpen mások megsegítését a maga szerencséjénél előbbre tartja. Családotokban is stabil bástya lesz egész életében, testvérei közt, illetve gyermeketekként egyaránt. Bármikor, ha ti bajban vagytok, betegek lesztek vagy megöregszetek, akkor rá mindig számíthattok majd, ahogyan más rokonok is.

3-as

Hármas életszámot kaptál eredményként? Gyermeketek azért született közétek a családba, hogy mosolyt, jókedvet, vidámságot vigyen a mindennapjaitokba. Ezt persze nem csupán viccekkel vagy mókázással érheti majd el. Képes lehet arra, hogy a legnagyobb homályban is meglássa a fényt, és benneteket is erre a derűlátásra és optimizmusra fog ösztönözni.

4-es

Gyermeked különösen jó érzékkel születhetett arra, hogy átlássa a problémákat. Okos és gyors észjárása pedig azonnal kalkulál, hogyan lehetne azokat megoldani. Mint minden családban, életetek során nektek is lehet majd problémátok, aminek a megoldásában gyermeketek jó segítség lesz. Ő lehet majd az, aki kisegít benneteket a gödörből jó ötletével.

5-ös

Ha az ötös életszám jött ki eredményként, akkor gyermeked küldetése a családotokban, hogy megtanítson benneteket meglátni a valódi értékeket. Ő lehet majd az, aki megmutatja nektek, a pénz nem minden, és bár hátteret adhat a gondtalansághoz, nem az a boldogság legfontosabb feltétele. A szeretetre és a belső értékek meglátására taníthat meg titeket.

6-os

Hatos életszámmal a gyermeked azért születhetett a családotokba, hogy megtanítson benneteket arra, mennyire fontos a szeretet, annak kifejezése, a megértés és mások elfogadása. Egyfajta békéltető szerepet is magára vállalhat időnként, aki rámutat, hogyan hozhatók közös nevezőre az eltérő vélemények, hogyan érthető meg a másik oldal és érttethető meg a saját.

7-es

Családotokba érkezvén gyermeketek azt az életfeladatot kapta életszáma szerint, hogy példát mutasson nektek szerénységből, alázatból az élet minden területén, legyen szó akár munkáról, akár sportról, akár személy és személy közti viszonyokról. Már gyerekként is jól ráérezhet ezekre a dolgokra, ti pedig egymás után döbbenhettek rá, mennyire jól látja a dolgokat.

8-as

A nyolcas a számmisztikában a siker és a pénzügyek száma, ezért a gyermeked  egyebek mellett arra született családotokban, hogy megmutassa az utat a boldogulás felé: megtanít spórolni, megtanít különbséget tenni a kell és a nem kell, a szükséges és a nem szükséges között. Mindemellett egy későbbi jó ötlete biztos jövedelmet is hozhat akár egy családi vállalkozásban.

9-es

Kilences életszámának köszönhetően gyermeked életfeladata, hogy sok jót tegyen majd értetek a mindennapokban, akár lelki, akár fizikai értelemben. Mivel eleve erős szociális érzékenysége, mindig ráérezhet majd, hol segíthet és miben. Tőle mindig kaphattok vígasztaló szavakat, és ha segítség kell, bátran fordulhattok majd hozzá. Ez lesz az ő küldetése köztetek.

Ezt is szeretjük