Mi a gyerkőc keresztneve?
Ez az életfeladata
Amikor nevet adtatok neki, kapott egy életfeladatot is a csemetétek. Íme, hat név leírása.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor nevet adtatok a kicsinek, gondolkodtatok azon, hogy azzal mi mindent adtok neki egyszerre? Nemcsak egy jól csengő, esetleg jól becézhető keresztnevet kapott, hanem bizony egy életfeladatot is.

Ezoterikus nézetek szerint ugyanis minden keresztnévhez társul valamilyen életfeladat. A következőkben hat márciusi keresztnévről olvashatsz.

Gertrúd - március 17.

A név jelentése misztikus és meseszerű: dárdák varázsnője. A gyerkőc feladata, hogy kiemelkedjen az átlagemberek közül, és legyen valaki. Számára egész életében fontos lesz a karrier, gyerekként célja, hogy csupa ötös legyen a bizonyítványa. Munkájáért felnőttként sajnos még a házasságát is képes lehet kockára tenni.

Természeténél fogva elsősorban saját érdekeit tartja szem előtt. Nehezen alkalmazkodik, és nem tűri a korlátokat. Hajlamos az önzőségre.

Karina - március 24.

Igazán csajos név, jelentése ugyanis az, hogy csinos nő. Az életfeladat, mely a névhez társul, az, hogy az illető elfogadja és elfogadtassa önmagát másokkal.

Gyerekként szívesen próbálgatja anyukája sminkkészletét és magassarkúját. Mivel imádja a fényűzést és a szép holmikat, mindig fontos lesz számára a pénz. Meg kell tanulnia, hogy a szeretet fontosabb, mint az anyagiak. A gazdasági pálya vonzza. Hajlamos a mértéktelenségre, ami okozhat neki gondokat az életben. Fenyegetheti az elhízás veszélye is.

Klaudia - március 20.

A név azt jelenti, hogy Claudius nemzetségéhez tartozó. Viselőjének életfeladata, hogy hitet és önbizalmat adjon családjának és magának. Életében sorra arathatja a sikereket. Céljait, melyeket maga elé kitűz, nagy eséllyel elérheti. Pályafutásában meghatározó lehet mások segítése.

Nehezen alkalmazkodik, ezért párkapcsolati nehézségei lehetnek, hacsak nem talál majd olyan embert, aki alárendelődik elképzeléseinek. Hajlamos a nemtörődömségre, ebből származhat életében problémája.

Kristóf - március 15.

A név jelentése gyönyörű, azt jelenti, Krisztust hordozó. A szép jelentéshez szép életfeladat is járul, mégpedig az emberek segítése. A Kristóf név viselője egész életében jó támasz lesz mások számára. Meghallgatja problémáikat, segítséget nyújt, tanácsot ad, igaz, lelkizni nem szeret. Remek testvér, nagyszerű családapa válik belőle.

Munkaerőnek is kiváló. Szorgalmas, megbízható. Már az iskolában is a jobb tanulók táborát erősítheti.

Patrik - március 17.

A név azt jelenti, hogy rómainak született nemes. Feladata, hogy megtalálja életének értelmét. Kisgyerekként hiába is inted óvatosságra, ő minden csacskaságba belemegy, mivel nagyon érdeklődő és kalandvágyó. Saját hibáiból és tapasztalataiból tanul. Olyan hivatás való neki, ahol másokat segíthet, mégsem kell alárendelődnie, mert azt nem szereti. Jó tanár, orvos vagy pszichológus válhat belőle. 

Benedek - március 21.

Ha ezt a nevet adtad csemetédnek, jól döntöttél, mivel a név azt jelenti, áldott. Életfeladata, hogy képessé váljon másokért áldozatokat hozni.

Igazán segítőkész, komoly gondolkodású ember, már kicsiként is sürög-forog kistestvérei körül. Számára fontos, hogy részese lehessen mások életének, társas kény. Kell neki mások közelsége.

Hajlamos illúziókat kergetni, ez csalódásokat hozhat az életében, és sajnos áldozatkészsége miatt ki is használhatják néha.

Ezt is szeretjük