Mi a gyerek neve?
Ilyen karmáról árulkodik
A csemete neve sokat elárul sorsáról, küldetéséről és jelleméről is. Íme, három fiú- és három lánynév, plusz a leírások.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden szülő szeretné tudni, milyen sorsa lesz vajon a csemetéjének, és mind azt szeretnék, ha a legboldogabb lenne a gyermekük. Mindez azonban az ezotéria szerint nem csupán a neveléstől és gondoskodástól függ, ugyanis ezzel csak részben befolyásolható pozitív irányban az élete.

A gyerek attól a pillanattól kezdve, hogy megszületett és elnevezték, sorsot kapott, amelyet meg kell élnie. Nehézségek, boldog és kevésbé boldog pillanatok várnak rá, feladatok, amelyekkel meg kell birkóznia. A név ezoterikusok szerint meghatározó lehet az életutat és életfeladatokat illetően. A következőkben három-három augusztusi fiú- és lánynév leírását olvashatod el.

Boglárka - augusztus 1.

Jelenti a virágot, illetve azt is, hogy gyöngyökkel, ékkövekkel díszített. Sorsfeladata a biztonság és állandóság megteremtése.

Számára első helyen az érzelmek állnak. Szenvedélyes és talpig nő. Kislányként imádja anyukája ruháit nézegetni, sminkkészletét kipróbálni.

Szeret szerepelni, így neki nem okoz gondot az anyák napi ünnepségen verset mondani, vagy szónokolni az évzárón. Éreznie kell, hogy fontos személy. Szereti, ha mások figyelnek rá.

Idősebb korában a szerelem nagy szerepet fog betölteni az életében. Fontos lesz számára egy kapcsolatban az érzelemgazdagság és a testiség. Nem kell azonban attól tartani, hogy valaha is alárendelt lesz, mivel nem tűri, ha kihasználják.

Vajon a te gyermeked indigógyerek?

Ezek alapján ismerheted fel a különleges tulajdonságot. Nézd meg a videót!

Dominika - augusztus 4.

Jelentése az, hogy Istenhez tartozó. Feladata családjának összetartása. Hitet ad és bizalmat, mivel rendkívül optimista és lelkesedő. Optimizmusa gyerekként is hasznára lesz, hiszen az iskolakezdés, a barátkozás könnyebben mehet neki, mint más korabelieknek. A közösség előrevivő láncszeme lehet, aki tele van új ötletekkel, és aki a csapat hangulatfelelőse. Derülátósága miatt azonban hajlamos kissé elszállni, elrugaszkodni a valóságtól, ami csalódásokhoz vezethet.

Életében problémát jelenthet neki más kultúrákat, vallásokat, sajátjától eltérő életmódokat elfogadni. Idegennek érezhet mindent, ami más. Ha sokat utazgat és világot lát, ez oldódhat benne, és nemcsak elfogadás, de csodálat is felválthatja.

Kíra - augusztus 3.

Azt jelenti úr, uralkodó. Életfeladatával szorosan összefüggnek az emberi kapcsolatok. A barátság, a szerelem és a szeretet nagyban meghatározzák sorsát. Mivel nagyon kedves természete van, sokan kedvelik. A név hordozója már kislányként is igazi nő, aki szeret csinos lenni, szereti a csillogást, a szép ruhákat, és érdeklik a nőies elfoglaltságok. Később, ha majd párt választ, olyan kell neki, aki mellett nőiességét megélheti, és akitől érzelmi és anyagi biztonságot kap. Nem képes ugyanakkor alárendelődni, tehát partnerével egyenrangú szeretne lenni.

E tulajdonsága miatt inkább irányító típus, mint beosztott, ám a felelősségvállalás és nehézségek miatt nem érdemes ilyenre adnia a fejét. Nehezen boldogul a problémákkal, és nem bírja jól a terhelést.

Hamar feladja, ha valami nem sikerül. Tévedhet abban, hogy azt hiszi, az ölébe pottyanhat minden jó, és ezért szinte semmit nem is kell tennie. Mikor rájön, hogy ez nem így van, az rosszul érintheti.

Domonkos - augusztus 4.

Jelentése az, hogy Istenhez tartozó, Istennek szentelt. Sorsfeladata az emberiség, a család és az otthon szolgálata, így teljesedhet ki.

Kell, hogy érezze, szükség van rá. Kisöccse vagy kishúga igazi hőst tudhat testvérének, akire mindig számíthat. Felnőttként párkapcsolatában is olyan nő kell neki, aki felnéz rá és csodálja.

Mivel érzékeny és sebezhető, lehetnek gondjai a beilleszkedéssel. Nagyon rosszul viseli, ha úgy érzi, elnyomják, akarata sohasem érvényesül, esetleg kiközösítik. Szülőként figyelj erre oda!

Kisebbségi érzése, érzelmeinek elfojtása egész életében problémát okozhat neki. Igyekezz már gyerekkorában növelni önbizalmát azzal, hogy sokat dicséred, illetve sikerélményekhez segíted hozzá.

Sámuel - augusztus 4.

Azt jelenti, Isten meghallgatott. Sorsának alakulása attól függ, mekkora vagyont tud magának megkeresni, illetve mekkora elismerésre tesz szert.

Egész életében tekintélyre vágyik. Az iskolában elsőként jelentkezhet, ha csapatkapitány kell testnevelésórán, vagy diák-önkormányzati képviselőt választanak. Felnőttként is vezetői pozícióra tör. Életfeladata, hogy tekintélyt és megbecsülést szerezzen.

Felnőttként párkapcsolataiban is domináns szerepet tölt be. Olyan nő kell neki, aki ezt nem bánja, és aki szívesen rendelődik alá.

Hajlamos az öntörvényűségre és az anyagiasságra. Mércéje az anyagi siker. Ennek ellenére az érzelmek is fontosak számára. Nagyon ragaszkodó, nehezen enged el bárkit vagy bármit, aki vagy ami addig boldoggá tette.

Ágoston - augusztus 28.

Jelentése fenséges, fennkölt. A név hordozójának életfeladata az emberek szolgálata. Ezáltal teljesedhet ki. Mivel rendkívül pontos és precíz, számára az iskolai kötöttségek vagy felnőttként  a munka nem jelenthet akadályt. Nem sokat kell noszogatnod a leckeírással vagy a kötelező olvasmányok határidejével. Igazi kis maximalista.

Maximalizmusa később szerelmi életében is érvényesülhet, ami nem jó, ugyanis nehezen talál olyan lányt, akivel minden tekintetben elégedett lehet. Gyerekkorában társaival szemben is megmutatkozhat ez a tulajdonsága, például csapatjátékban, amikor mindenkitől a legjobbat várja el, ha pedig nem úgy teljesítenek, haragos lehet.

Mindent alaposan megtervez. Racionálisan közelíti meg a dolgokat. Alaposan mérlegel, mielőtt bármiben is döntene. Mindez azért van, mert nem akar hibázni. Ettől fél a legjobban. Óvatossága nem mindig előnyös, mert visszatartó erő lehet az életében.

Ezt is szeretjük