Gazdag vagy szegény lesz a gyerek?
A kínai horoszkóp elárulja
Az ősi tudás révén kiderül, gyermeked miképp boldogul majd az anyagi világban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kínai horoszkóp jegyei két- vagy négylábú jószágokról, esetleg mitologikus lényről kapták nevüket, melyek fő tulajdonságai megegyeznek az adott jegy szülötteiével.

Így nemcsak azt tudhatod meg, milyen személyiséggé válik gyermeked nagykorára, hanem azt is, hogy miképp viszonyul majd a pénzhez. Buddha állatai most fellebbentik a fátylat!

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Csemetéd egyik fő erénye a szívósság - nincs olyan reménytelennek tűnő helyzet, amit, még ha kisebb-nagyobb nehézségek árán is, ne tudna a maga javára fordítani. Mindazonáltal az újdonságokra is nyitott, kapcsolataiban és hivatásában éppúgy, mint az üzleti-befektetési lehetőségek terén. Ráadásul a kettőt ügyesen ötvözi, így szinte biztosra vehető, hogy képes lesz megteremteni és megtartani az egzisztenciáját

Bivaly

Csemetéd - jegye névadójához hasonlóan - a végletekig állhatatos, sőt, mintha az esetlegesen felmerülő nehézségek egyenesen inspirálóan hatnának rá. Jöjjön bármi is az életben, ő sosem panaszkodik, hanem azon van, hogy megtalálja a megoldást, miközben a körülötte lévőkbe is képes erőt önteni. A fenti tulajdonságok birtokában a pénzügyek terén is kiválóan boldogul majd.

Tigris

Gyermeked gazdag lelkiekben, miközben a materiális értékek sem hagyják hidegen: kifogyhatatlan energiái birtokában azon ügyködik, hogy kellő anyagi hátteret teremtsen magának. Mivel pedig veleszületetten nagyvonalú, csak akkor boldog, ha mindezt másokkal is megoszthatja. Nemcsak szeretteit halmozza el különféle földi javakkal, hanem, ha teheti, akár ismeretleneknek is segít, az ily módon érkező pozitív visszajelzések pedig erővel töltik fel.

Nyúl

Gyermekedet éles észjárással és egyéni látásmóddal áldották meg az égiek, így képletesen szólva van szeme azokra az üzleti-befektetési lehetőségekre is, amelyek fölött mások talán elsiklanak. Ugyanakkor nem mentes némi félénkségtől, de legalábbis konfliktuskerülő alkat. Leginkább olyan társsal tudja megalapozni és megtartani egzisztenciáját, aki - a Nyúl-szülöttel szemben - kellő érdekérvényesítő képességgel rendelkezik.

Sárkány

A Sárkány jegyének szülötte a bölcsességet, a teremtést, valamint a soha véget nem érő átalakulást testesíti meg. A legkuszább helyzetet is képes pillanatok alatt átlátni, és rögtön fel is vázol néhány alternatívát a megoldásra - igaz, ezek talán ellentmondanak a mindennapi észjárásnak, ám létjogosultságuk minden esetben bebizonyosodik. Fenti tulajdonságait gyermeked egyebek közt a pénzügyek területén is kamatoztathatja, így aztán biztosra vehető, hogy soha nem kell majd nélkülöznie.

Kígyó

A Kígyó jegyének szülötte különösen fogékony a misztikum iránt - ennek a tulajdonságának pedig az élet racionális területein is hasznát veszi. Természetesen az észérveket sem hagyja figyelmen kívül egy-egy pénzügyi döntése során, ám mer hallgatni arra a bizonyos hatodik érzékre, illetve fogékony a felsőbb erők üzeneteire is. Mindez a környezete szemében talán visszatetsző lehet, ám az idő gyermekedet igazolja majd. Fenti tulajdonságai birtokában jómódúvá, esetleg egyenesen gazdaggá is válhat.

A Ló egyebek mellett különleges látásmódjáról híres, így képes lehet olyasmiből is pénzt csinálni, amiből másnak talán eszébe sem jutna. Egy-egy esetlegesen felmerülő nehézségbe sem törik bele a bicskája. Mindazonáltal a benne lévő erőket csak akkor tudja teljes mértékben kibontakoztatni, ha olyan társa van, akivel harmóniában élhet, és aki adott esetben tanácsokkal látja el. A Ló-szülött ugyanis egyedül - minden kiválósága ellenére - kissé elveszett lehet.

Kecske

A Kecske a kínai horoszkóp egyik legmélyebben érző és legtoleránsabb jegye, ami miatt a kívülálló szemében gyámoltalannak tűnhet, ám valójában rendkívüli erővel rendelkezik. Ennek birtokában képes átvészelni a változó körülményeket, illetve sorra legyőzni a felmerülő akadályokat. A fentieknek köszönhetően csemetédnek nem kell majd anyagi gondoktól tartania, és ha időnként nehezebb idők is jönnének, lesz annyi tartaléka, hogy ne jöjjön zavarba.

Majom

A Majom jegyében született csemetédet minden érdekli, illetve az átlagnál jóval gyorsabban tanul. Kiváló mentális képességeit az élet valamennyi területén, így a pénzügyekben is kiválóan hasznosítja - olyan ötletekkel rukkol elő, amelyek másnak talán eszébe sem jutnának, és bár elsőre kissé vakmerőnek tűnhetnek, utóbb bizonyosságot nyer létjogosultságuk. Ily módon gyermeked rendszeres és jelentős bevételre számíthat, ám csapdát jelent számára, hogy a viszonylag könnyen szerzett pénzt könnyen el is költi.

Kakas

A Kakas-jegy szülötte leginkább olyan területen tudja kibontakozni egyedülálló energiáit, ahol önmaga lehet. Fontos tehát, hogy rá merd bízni gyermekedre a pályaválasztást, még akkor is, ha te szíved szerint más, másmilyen hivatást szánnál neki. Az se ijesszen meg, ha a művészet valamely ága felé tendál - a horoszkóp szerint biztosra vehető, hogy itt is megtalálja az anyagi boldoguláshoz vezető utat. Mindehhez kiváló verbális készsége is hozzásegíti.

Kutya

A Kutya a kínai horoszkóp egyik legsokoldalúbb, egyszersmind legalkalmazkodóbb jegye. Bármilyen szakmát képes könnyedén elsajátítani, bármilyen munkahelyi közösségbe gyorsan és problémamentesen beilleszkedik. Bár a földi javak nem túl fontosak számára, jól tudja, hogy ezek jelentik az alapot az élethez, így arra törekszik, hogy megteremtse a szükséges anyagiakat önmaga és szerettei számára - a fentiek fényében pedig erőfeszítéseit siker koronázza majd.

Disznó

A külső szemlélőnek úgy tűnhet, hogy a derűs, békés természetű Disznó-szülöttet nem sok küzdeni akarással áldotta meg a sors. Aggodalomra azonban semmi ok - gyermeked a maga tempójában és stílusában eléri majd a célját. Éppen veleszületett könnyedsége az, ami átsegíti majd az esetlegesen felmerülő problémákon. Így aztán anyagi jellegű nehézségektől nemigen kell tartania, sőt, az sem kizárt, hogy magasabb jövedelemmel büszkélkedhet majd, mint a nagy átlag.

Ezt is szeretjük