5 fotó, amit soha ne posztolj a gyerekről a Facebookon - Rosszat teszel neki vele
Talán sohasem hinnéd, minek teheted ki a gyereket a képekkel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Facebook visszavonhatatlanul beleette magát az emberek életébe - kinek jobban, kinek kevésbé, ám egy dolog biztos: számos árnyoldala van, és nem egy veszélyt magában rejt, ezért nem árt vigyázni vele.

Vannak, akik okosan használják az oldalt, és kevés információt adnak meg magukról és családjukról, csak egy-két portréképet tesznek fel - vagy semennyit -, mások viszont elkövetik azt a szarvashibát, hogy az egész életüket feltárják a közösségi hálón. Utóbbiak közül kerülnek ki azok, akik sajnos nem mérlegelnek helyesen, amikor gyermekeikről osztanak meg fotókat.

Kétszer is érdemes meggondolni, ha az ember a gyerekéről tölt fel képet a netre, hogy biztosan jó ötlet-e. Hiába alkalmaz valaki szűrt beállítást, hogy ki nézheti meg a képet, ami egyszer felkerült a netre az ott is marad, és vannak ügyes emberek, akik le tudják szedni.

Olvass bővebben a veszélyekről itt.

Hogy rajzolja a családot?

A gyerekrajzoknál kevés beszédesebb kép létezhet: a készítő lelki egyensúlyáról, másokhoz és magához való viszonyulásáról mesélnek. Megmutatjuk, hogy elemezd őket.
Ezt is szeretjük