Milyen egy női test a valóságban 1 héttel szülés után? 8 boldog édesanya, aki megmutatta, gyakran mi történik a testtel
A szülés utáni időszakban nem mindenkinek sikerül azonnal megszabadulni a pluszkilóktól, de nincs is ezzel semmi baj.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A közösségi média remek lehetőséget nyújt arra, hogy egyre többen csatlakozzanak ahhoz az őszinteségi hullámhoz, amelyben a tökéletesen megkomponált és filterezett képek helyett a valóság ábrázolása kerül előtérbe. Ahol a nők bátran megmutathatják és vállalják azt is, ha terhesség, illetve a szülés után nem nyerik vissza azonnal korábbi alakjukat.

A terhesség kilenc hónapja során a női test számos változáson megy keresztül. A pocak folyamatosan adaptálódik a növekvő baba méretéhez, a bőr kitágul, a hason és a combon striák jelenhetnek meg, a belső szervek pedig átrendeződnek. A szülés után nem mindenkinek sikerül megszabadulni a pluszkilóktól, de ezzel nincs is semmi baj: az első hónapok a ráhangolódásról, a napi rutin kialakításáról szólnak, arról, hogy a baba és a mama minél közelebb kerüljön egymáshoz.

8 nő, aki bátran megmutatta szülés utáni testét

A test megváltozása mellett a szülő nőknek az első hetekben a szoptatás nehézségeivel, a hegekkel, a sebekkel, a fájdalommal is meg kell birkózniuk, amit a szülés vagy a császármetszés okozott náluk. Nyolc édesanya őszinte fotókon mutatja meg, milyen megváltozott alakjuk közvetlenül vagy egy-két héttel a szülés után.

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Borító- és ajánlóképek: Instagram/postpartum

Ezt is szeretjük