Szuperdivatos, feneketlen táskák körképe
Ha egy univerzális táskára vágysz, ami nemcsak divatos, de belefér az összes babaholmi, fusd át kínálatunkat!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy nő számára mindig problémaforrást jelent a táskája mérete és külseje. Egy táskának egyébként is több kívánalomnak kell megfelelnie, pláne akkor, ha egy anyukáról van szó, aki időnként arra vetemedik, hogy apró kis lurkójával kimozdul a nagyvilágba. Az életben oly sokszor működő fordított elv ebben az esetben is igaz, mégpedig, hogy minél kisebb a gyerkőc, annál nagyobb pakkal kell elindulni.

Ilyenkor legszívesebben egy gurigás bőröndöt cipelne magával az ember lánya, mégsem ildomos holmi reklámszatyrokba és kerekes bevásárlókofferokba pakolni a fél gyerekszobát, főleg, ha már csinosan felöltöztél.

Így aztán csakis egy nagyméretű, praktikus kialakítású, ám divatosan esztétikus táska lehet a megoldás kulcsa, leginkább egy olyan fajta, amiben egy komplett életmentő felszerelés is elfér, a pelenkától kezdve a cumin át a váltásruhával bezárólag.

Pelenkázótáskák speciális üzletekből

Ha nem akarod körbeszaladni a várost a megfelelő táskáért, mi sem egyszerűbb, mint webáruházak kínálatát böngészni, amikor a csemetéd nyugovóra tér. Meg fogsz lepődni, hogy milyen bő a választék, ugyanakkor a belbecs mellett - ami jelen esetben precízen elkülönített rekeszeket és nagy térfogatot jelent - a külcsínre is sok gondot fordítanak.

Nyilván nem tudsz minden öltözékedhez külön pelenkázótáskát vásárolni, hogy mindig passzoljon a stílusodhoz, éppen ezért némi kompromisszumot kell kötnöd magaddal.

Gondold át, milyen ruhákat hordasz leginkább mostanában, illetve a helyeket, ahol a legtöbbször tartózkodtok a picivel. Ha ez a közeli park vagy a játszótér, akkor érdemes egy strapabíró, vidám színű, sportos táskát választanod: ezt megtalálnod is könnyebb, ha a padon felejted, miközben az aprósággal foglalatoskodsz.

Ezek utazáshoz is kiválóan alkalmasak. Ám, ha egyéb teendőid miatt gyakran járod a város utcáit, vagy munkából rohangálsz a kicsiért a bölcsibe, akkor válassz valami semlegeset, ami a nőies ruháiddal is remekül összefér, de lehet valami igazán csajos is, hiszen azok éppúgy jelen vannak a palettán.

A játszótéri trend

A Bababirodalom webáruház egy valóban sportos, szürke és narancssárga színű, letisztult formavilágú darabot kínál számodra 6230 forintért. A Babacsoda webáruház választékában egyszerű stílusú oldaltáskákat találsz, mint amilyen a fekete-drapp 3125 forintért.

Extra ajánlatra is bukkanhatsz a a Babacsoda weboldalán, hiszen a vidám, élénk színű, aranyos táskához még egy polár babaplédet is kapsz bónuszba, amin bármikor átpelenkázhatod a kisbabádat. Az ára 16 150 forint. A Táska Net webáruház is tartogat számodra speciális baba-mama táskát, mint amilyen a fekete-mályva színű kézitáska vállpánttal ellátva, 3380 forintért.

Nőies stílusú a rohangálós anyukáknak

A Babyparadise weboldalon egyszerű, mégis divatos darabot találsz fáradt arany színben, 23 810 forintért. A Bébibolt webáruház egy királykék pelenkázó táskával örvendeztet meg, amit kézben és vállon is hordhatsz. Az ára 5960 forint.

Szintén a Bébibolt oldalán akadhat meg a szemed a hétköznapi eleganciát és a praktikusságot ötvöző capuccino színű táskacsodán, ami 17 490 forintért lehet a tiéd. A Kreatív Játék webbolt is gondolt a nőies stílusukhoz ragaszkodó anyukákra, így nekik ajánlják virágmintás modelljüket, valamint annak egyszínű, piros változatát, 20 750 forintért.

Különleges megoldások

Az sem baj, ha inkább a megszokott üzleteid kínálatában gondolkodsz, és nem speciális táskát választasz a gyerekcuccok szállításához. Az idei divat úgyis a nagy táskák mellett rakta le a voksát, így bizonyára megtalálod azt a sportos vagy nőies darabot, amit szívesen elképzelsz a válladon, illetőleg a kezedben. Ám mivel ezek többsége nem rendelkezik mindenféle zsebekkel és rekeszrendszerekkel, számolnod kell azzal, hogy időnként elnyelik majd, és jól összekuszálják a benne tartott holmikat.

Így aztán ne átkozd magad, ha nem tudod majd egy szempillantás alatt elővarázsolni a minden gondra gyógyír cumit, mielőtt a csemetéd magas frekvenciájú hangkibocsátásba kezdene. Valójában többet is áldoztak már a divat érdekében, és teljességgel megnyugodhatsz, mert ez a szempont rögvest kipipálható, ha olyan táskákra vadászol inkább, melyekben fenntartható némi rend.

Az O’neill-Converse üzletekben kapható aranyszínű Converse táska talán épp nem az a fajta, de javára írható, hogy akár három napra is csomagolhatsz bele a gyermekednek, ugyanakkor rendkívül trendi darabról van szó. Sajnos az ára is épp úgy heves szívdobogást okoz, mint a látványa, hiszen 30 900 forintot kérnek érte. A Puma zöld, közepes méretű sporttáskája is hasonlóan formatervezett darab, 17 990 forintért.

A Playersroom polcain krokodilbőr hatású kézitáskát szúrhatsz ki magadnak, amit talpig elegáns szereléshez is nyugodtan viselhetsz, ha 12 990 forintot áldozol érte. Szintén a Playersroom kiegészítői között csillog hívogatóan az ezüstszínű, Nike kézitáska, ami 7990 forintba kerül. A Gas királykék csodája sportosan elegáns, és 11 500 forintért vásárolhatod meg.

Ezt is szeretjük