Szétalázták, hogy nem tökéletes anya: olyan képekkel vágott vissza, hogy 24 ezer követője lett Abigailnek
Abigail képeivel megmutatja az anyaság őszinte oldalát.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aki szülő, legyen egy, két, három vagy több gyermeke, tudja, hogy anyának és apának lenni olykor nagyon kimerítő és fárasztó tud lenni. Vannak napok, amikor minden sikerül, amikor az ég kék, a fű zöld, a csemete pedig úgy viselkedik, mint egy kis angyal. És vannak napok, amikor semmi sem sikerül, amikor teljes a kupi a házban, az ebéd odaégett, halomban áll a szennyes, tanulunk az egyikkel, miközben a másikkal játszunk, kezeljük a gyerkőc hisztijét vagy szeparációs szorongását, és jó képet vágunk ahhoz is, ha a kamasz tesz a fejünkre.

Számos olyan szuperanyával találkozni az Instagramon, akik amellett, hogy gyakran három, négy, öt gyermeket nevelnek, a fotókon mindig mosolygósak, egészséges ételeket főznek, edzőteremből posztolnak, akik kiegyensúlyozottak, akiknek semmi gondjuk, a háttérben pedig az is látszik természetesen, hogy olyan rend uralkodik a lakásban, mint amit egy többgyermekes édesanya valójában el sem tudna képzelni a saját otthonában.

Szétalázták, hogy nem tökéletes anya, ezekkel a fotókkal vágott vissza

A harmincéves arizonai édesanya, Abigail Kelley három kisgyermeket nevel párjával együtt. Úgy érezte, túl nagy nyomás nehezedik az anyákra azáltal, hogy egyre több és irreálisabb az elvárás velük szemben, amit a közösségi oldalakon megjelenő tökéletes szuperanyák posztjai és fotói még jobban felerősítenek. A fiatal vállalkozónő is rendre megkapta ismerőseitől, hogy mindig kupi van a házban, és megszégyenítették, hogy nem "tökéletes édesanya", amiért nem bioételekkel eteti a csemetéket. Ezek után döntött úgy, hogy őszinte fotókon mutatja be az anyaság valódi, cukormáz nélküli oldalát, erőt adva más édesanyáknak is.

(Képek: Northfoto.)

Ezt is szeretjük