A karma láthatatlan szálai - Kije voltál a gyerekednek előző életedben?
Vajon előző életedben ismerted a gyermekedet? A jelekből kiderülhet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan nem hisznek az újjászületésben, ám számos bizonyíték van rá, hogy igaz. A reinkarnáció azt jelenti, hogy ugyan a test ugyan meghal, a lélek azonban ismét a Földre érkezhet.

Ez azért történhet így, hogy a folyamatos fejlődés és a tapasztalatok magasabb szintre emelése biztosított legyen.

Keleten elfogadott

Több kultúra, főleg a világ keleti részén, elfogadóbb a reinkarnációs elméletekkel. Például Tibetben a dalai láma kiválasztásának egyik alappillére, de Indiában is előszeretettel dokumentálják a megtörtént eseteket.

A fejlettebb országok kissé meg elutasítóak az újjászületés tanával szemben, pedig nemcsak buddhizmus vagy a kabbala foglalkozik vele, korábban a keresztény iratokban is megjelent.

Az előző életben megtanult dolgok a következő inkarnációnkban nagy segítségünkre lehetnek. Ám azt se felejtsd el, hogy a rossz döntések, a bűnök vagy a lezáratlan viták is átöröklődnek, azokkal most kell szembenézned. Tudni szeretnéd, vajon ismerted-e korábban a gyermekedet? Akkor olvasd el a cikkünket.

Anya-gyerek kapcsolat

A gyerekek két-három éves korukig még közelebb állnak a szellemvilághoz, így nagyobb valószínűséggel nyílhat meg előttük egy kapu, melyen keresztül beleláthatnak előző életeikbe. Ha egyik nap azt mondja a lurkód, hogy emlékszik korábbi életére, és akkor ő volt az anyukád, ne ijedj meg. Talán csak egy ártatlan füllentésről van szó, ám az is lehet, valóban emlékszik az előző inkarnációtokra.

Ha most fordított a szerep, akkor meg kell tapasztalnod a másik oldalt is - így régi sérelmeket dolgozhattok fel együtt. Talán túl szigorúnak ítélted meg az édesanyádat, ám most megismerheted a szülői felelősséget és az azzal jár következetességet, melytől ezelőtt sokat szenvedhettél.

Ha hiába küzdesz, nem alakul ki köztetek erős érzelmi szál, előző életében elutasító, hideg anya lehetett, akinek nem volt elég ideje rád.

Rokoni kapcsolat

Számos forrás szerint a csemeték olyan adatokat, eseményeket is ismerhetnek, melyekről nem hallhattak sehol sem. Elképzelhető, hogy egy korábban meghalt nagynéni vagy dédnagymama születik újjá a gyerekben, akinek - mivel az újjászületés és a korábbi inkarnáció között még nem telt el túl sok idő - frissebbek, pontosabbak lehetnek az emlékei.

Ha ezzel nem keltesz a gyermekedben szorongást, akkor meséltesd az élményeiről, hátha eszedbe juttat olyan dolgokat is, melyek a te emlékezetedben már elhalványultak. Egyes elméletek szerint, ha azonnal megtaláljátok a közös hangot, elválaszthatatlan barátok vagytok a csemetéddel, akkor valószínűleg korábban nagyon jó testvérek, nem kizárt, hogy ikrek lehetettek.

Lelki társ

Sokan tévesen azt gondolják, a szerelmük egyben a lelki társuk is - pedig ez korántsincs így. Amikor találkozol a nagy Ő-vel, úgy érzed, mindig is ismerted - talán ez zavarhat meg.

Egyes ezoterikus tanok szerint, melyek középpontjában a reinkarnációs terápiák állnak, úgy tartják: csak az lehet lelki társ, aki segít felnőtté válni. Ehhez rengeteg nehézségen, fájdalmas csalódáson kell keresztülmenned, amelyekbe ő vezet bele. Ám a jó hír az, hogy végig melletted is marad, segít túljutnod az akadályokon. Ez tulajdonképpen egy tanulási folyamat, mely során rengeteg tapasztalatra tehetsz szert. Ha úgy érzed, kicsit problémásabb a lurkód, sokkal több törődést, figyelmet és szigorúságot igényel, mint a testvére, akkor nagy valószínűséggel a lelki társadra találtál benne.

Nincs kapcsolat

Természetesen azzal a lehetőséggel is számolnod kell, hogy korábban nem ismertétek egymást, így most tiszta lappal indultok. Ám ne gondold, hogy ettől még nem tanulhattok egymástól semmit - ilyenkor még fontosabb, milyen kapcsolatot örökítetek át az elkövetkező inkarnációitokba.

Könnyen előfordulhat, hogy a lurkód nem hoz magával emlékeket, nincsenek meglepő kijelentései, melyek a korábbi életére vonatkoznak. Ettől még lehettek tapasztalatai, ám nagy valószínűséggel túl sok idő telt el a két leszületés között, ezért elhalványultak az emlékei. Bizonyos testi-lelki betegségek viszont árulkodhatnak erről: például a folyamatos evéskényszerre vagy hihetetlen mértékű szeretetigényre az előző életében - is - érdemes keresni a magyarázatot. Nem véletlen, hogy most téged, illetve a családodat választotta a csemetéd - okkal érkezett pont akkor és pont oda. Valamire meg akar tanítani, ezáltal fejleszti a személyiségedet.

Ezt is szeretjük