19 ápolónő lett egyszerre terhes a kórházban: egy év után babáikkal fotózkodtak
Ritka jelenségnek lehettek tanúi a nebraskai Omahában levő Methodist Women’s Hospital dolgozói.

GettyImages-520621008
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs annál nagyobb öröm és áldás az életben, ha valaki anyává válik. Ezzel az állítással minden bizonnyal a nebraskai Omahában levő Methodist Women’s Hospital dolgozói is egyetértettek, ahol 19 nővérke lett közel egyszerre állapotos.

Elképesztő ritkaságnak számít, hogy egy munkahelyen belül több kollegina várjon egyszerre babát, ezért is kapta fel a hírt a média, miután kiderült, hogy az omahai kórházban dolgozó fiatal ápolónők mind közel egy időben lettek terhesek.

Egymásban tartották a lelket

A nővérkék egyöntetűen azt mondják, megkönnyítette számukra a kilenc hónap várakozást az a tudat, hogy örömeiket és nehézségeiket megoszthatták egymás között.

80838578 475963399758079 4985034502734678518 n (1)
Fotó: Instagram/Nebrasca Methodist

- Nagyon jó, hogy olyan kismamákkal tudsz beszélgetni, akik mindazon keresztülmennek, mint amin te is. Megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, érzéseinket és félelmeinket, aggodalmainkat, emiatt sokkal könnyebb elviselni a várandósságot - mondta az egyik nővér még korábban a nebraskai médiának.

19 baba született

A dolgozók mind 2018-ban lettek állapotosak, 2019-ben születtek meg a babák, és most, egy év elteltével gyermekeikkel a karjukon mutatkoztak, erről pedig közös fotók és egy videó is készült.

A nővérek 11 kislánynak és 8 kisfiúnak adtak életet, a babák életkora pár hónapos és egy év kor között van.

Reggelik kismamáknak

Ha kismamaként a rosszullét éppen megkímél, vagy már túl vagy a reggel nehezén, akkor érdemes a következő ötletek közül választanod egy finom reggelit.

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük