13 nőies fürdőruhafazon kismamáknak

Pocakkal is a strand szépe lehetsz

Nézd meg azokat a fürdőruhafazonokat, melyek nagy pocakon a legbájosabbak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A babavárás örömmámora sok mindent feledtet az emberrel, de néha azért be lehet vallani, hogy a nyári terhesség nem a legkellemesebb dolog, különösen azok számára, akik nehezen tűrik a meleget.

Ilyenkor vízparton, árnyékban hűsölni a legjobb, de a legtöbb nőnek a nagy pocakkal strandolás felér egy bátorságpróbával. Sokszor nemcsak a fertőzésektől való félelem vagy az erős napsugárzás rettenti el a kismamákat a fürdőzés gondolatától, hanem az új fürdőruha beszerzése is, hiszen az a fránya tükör a próbafülkében mindig belehipnotizálja a női agyakba az önbizalomhiányt.

Nyilván a józanész tudja, hogy a várandósság alakváltozással jár és ez így természetes, de hiába mondja bárki, hogy ebben az állapotban megváltozik az értékrend, azért olykor a legelemibb, ősi anyai érzés mellett is felszakad a mélyből egy kis hiúság, elvégre minden nő jól akar kinézni. Az új testképet persze el kell fogadni, és ebben segítségedre lehetnek azok a kismama-fürdőruhafazonok, melyek fiatalosak, divatosak és előnyösen formálják az alakot.

Egy kis önbizalomtuning nőies fazonokkal

Általában egyénileg változó, de körülbelül a hatodik hónapnál jön el az a pont, amikor búcsút inthetsz a régi fürdőruhádnak. Lehet, hogy nagyobb méretre, esetleg jobban takaró fazonra kell váltanod, de ne a címkébe írt számok alapján ítéld meg az alakodat, hiszen mások sem azzal mérik a külsődet.

Kismamaként senki sem nádszálvékony, de a gömbölyű pocaktól valahogy mindenkiben kivirul a nőiesség, ami sokkal látványosabb, mint a párnás csípő. Ugyanakkor, a játékos tankinik, az empire-szabású úszódresszek és a bájos, kisszoknyás megoldások jótékonyan elfedik a problémás területeket, amitől felszabadultabban érezheted magad.

A bikini sem tilos, bár az erős napfénytől érdemes óvni a hasadat. A szűk, bevágó, kihívó fazonoktól azonban tartózkodj, ám ez nem azt jelenti, hogy nagymamás dresszbe kellene bújnod.

Pocakkal is a strand szépe lehetsz

Megmutatjuk a legjobb fürdőruhafazonokat, melyek büszkén kidomborítják a pocakodat, de nem hagyják egybemosódni a vonalaidat. Gyönyörűen formálják az alakot, és kialakításukkal a legdivatosabb trendeket követik!

Ezt is szeretjük