12 tavaszváró, trendi szett kismamáknak
Így sugározd egyszerre az anyaság örömét és a bájos nőiességet!

Dia

 	Tavaszi kiskabátok 	Az már önmagában is örömmel tölthet el, hogy hamarosan megszabadulhatsz a vastag télikabáttól és a nehézkes ruharétegektől, különösen akkor, ha a terhesség utolsó hónapjaiban jársz. Ám a retró trendekkel beszivárgó pelerinszabású és A-vonalú kiskabátok nemcsak a kényelem szempontjából áldásosak, hanem azért is, mert egyaránt összeegyeztethetőek a nőies, illetve a lezser stílusokkal.

Tavaszi kiskabátok

Az már önmagában is örömmel tölthet el, hogy hamarosan megszabadulhatsz a vastag télikabáttól és a nehézkes ruharétegektől, különösen akkor, ha a terhesség utolsó hónapjaiban jársz. Ám a retró trendekkel beszivárgó pelerinszabású és A-vonalú kiskabátok nemcsak a kényelem szempontjából áldásosak, hanem azért is, mert egyaránt összeegyeztethetőek a nőies, illetve a lezser stílusokkal.

Dia

 	Bájos tengerészmódi 	A kismamadivatot sem kerülte ki idén a tengerészstílus, melyet számtalan formában megvalósíthatsz. Néhány pluszkilóval még bátran bevállalhatod a vízszintes csíkokat, ám, ha nem akarod, hogy a túlsúlyodat hangsúlyozzák, maradj a lágy esésű, empire-szabású ruhafazonok mellett. A kötött változatokat még sokáig kihasználhatod, és blézerrel, pelerinnel vagy kardigánnal is viselheted őket.

Bájos tengerészmódi

A kismamadivatot sem kerülte ki idén a tengerészstílus, melyet számtalan formában megvalósíthatsz. Néhány pluszkilóval még bátran bevállalhatod a vízszintes csíkokat, ám, ha nem akarod, hogy a túlsúlyodat hangsúlyozzák, maradj a lágy esésű, empire-szabású ruhafazonok mellett. A kötött változatokat még sokáig kihasználhatod, és blézerrel, pelerinnel vagy kardigánnal is viselheted őket.

Dia

 	Minimalizmus hófehérben 	A tavaszi minimál trend a bézs, a vajszín és a hófehér árnyalatokat variálja, melyekkel egy kifejezetten letisztult, elegáns stílust lehet kialakítani. Ugyanakkor a fehér kisruhák a tengerészmódiba éppúgy beültethetők, piros és kék kiegészítőkkel kombinálva. Ha gömbölyödő pocakkal ódzkodsz a csíkos mintáktól, az ilyen visszafogott kreációkkal könnyebben kibékülhetsz. A megfelelő fazonnal kombinálva a világos tónusok nem húzzák szét nagyon a vonalaidat.

Minimalizmus hófehérben

A tavaszi minimál trend a bézs, a vajszín és a hófehér árnyalatokat variálja, melyekkel egy kifejezetten letisztult, elegáns stílust lehet kialakítani. Ugyanakkor a fehér kisruhák a tengerészmódiba éppúgy beültethetők, piros és kék kiegészítőkkel kombinálva. Ha gömbölyödő pocakkal ódzkodsz a csíkos mintáktól, az ilyen visszafogott kreációkkal könnyebben kibékülhetsz. A megfelelő fazonnal kombinálva a világos tónusok nem húzzák szét nagyon a vonalaidat.

Dia

 	Színesen is egyszerű 	Idén az élénk színek teljes tárházát felsorakoztatja a divat, és a kismamaruhákkal sem tesz kivételt. A dilemma itt is felmerülhet benned, hogy mit vállalhatsz be nagy pocakkal, de könnyű lesz olyan alternatívákra bukkannod, melyek kiskaput jelenthetnek számodra. Ha felül robusztusabbnak érzed magad, ott burkolózz feketébe, a tavaszi életérzést pedig egy vidám harisnyával hirdesd. Fordítva is alkalmazhatod, amennyiben a lábad vastagabb. Ebben az esetben szintén segítségedre lehetnek a mell alatt szabott, redőzött kisruhák.

Színesen is egyszerű

Idén az élénk színek teljes tárházát felsorakoztatja a divat, és a kismamaruhákkal sem tesz kivételt. A dilemma itt is felmerülhet benned, hogy mit vállalhatsz be nagy pocakkal, de könnyű lesz olyan alternatívákra bukkannod, melyek kiskaput jelenthetnek számodra. Ha felül robusztusabbnak érzed magad, ott burkolózz feketébe, a tavaszi életérzést pedig egy vidám harisnyával hirdesd. Fordítva is alkalmazhatod, amennyiben a lábad vastagabb. Ebben az esetben szintén segítségedre lehetnek a mell alatt szabott, redőzött kisruhák.

Dia

 	Blúzos szettek 	Kislányos, retró, romantikus és elegáns blúzokat is kifoghatsz most a kínálatból, melyekkel könnyű lesz divatosra formálnod a munkahelyi megjelenésed. Ám most az irodista sikken kívül éppúgy toplistás helyet foglalnak el a különféle trendekben. Ha nincs rajtad számottevő súlyfelesleg, viseld színes farmerrel vagy leggingsszel a lengébb ingeket.

Blúzos szettek

Kislányos, retró, romantikus és elegáns blúzokat is kifoghatsz most a kínálatból, melyekkel könnyű lesz divatosra formálnod a munkahelyi megjelenésed. Ám most az irodista sikken kívül éppúgy toplistás helyet foglalnak el a különféle trendekben. Ha nincs rajtad számottevő súlyfelesleg, viseld színes farmerrel vagy leggingsszel a lengébb ingeket.

Dia

 	Élénk kisruhák 	A vintage trendek most a negyvenes-ötvenes évek fazonjaira fókuszálnak, melyek közül a körszoknyás kreációk kifejezetten neked valók. A speciális kismamadarabokon a derékrész feljebb csúsztatott, így kényelmesen elfér a pocakod, viszont az alakod is tagoltabb lesz. Ha élénk színekben kövérebbnek érzed magad, válaszd a diszkrétebb tengerészkéket.

Élénk kisruhák

A vintage trendek most a negyvenes-ötvenes évek fazonjaira fókuszálnak, melyek közül a körszoknyás kreációk kifejezetten neked valók. A speciális kismamadarabokon a derékrész feljebb csúsztatott, így kényelmesen elfér a pocakod, viszont az alakod is tagoltabb lesz. Ha élénk színekben kövérebbnek érzed magad, válaszd a diszkrétebb tengerészkéket.

Dia

 	Túlméretezett, bő fazonok 	A lebernyegszerű bő tunikák ismét divatba jöttek, melyekkel palástolhatod a széles csípődet és az itt-ott lerakódott zsírpárnákat. Ha azonban nem akarsz teljesen eltűnni bennük, maradj az aszimmetrikus és az empire-fazonú daraboknál.

Túlméretezett, bő fazonok

A lebernyegszerű bő tunikák ismét divatba jöttek, melyekkel palástolhatod a széles csípődet és az itt-ott lerakódott zsírpárnákat. Ha azonban nem akarsz teljesen eltűnni bennük, maradj az aszimmetrikus és az empire-fazonú daraboknál.

Dia

 	Pasztelles lágyság 	A tavasz színpalettáján a púderes, lazúros árnyalatok is megjelentek, melyekkel friss, üde hatást kelthetsz. A ruhák szabása többnyire itt is ellensúlyozza a világos tónusok alakromboló tulajdonságát. A kismamakínálatban az átlapolt, pelerinfazonú tunikák gondoskodnak arról, hogy szexis és nőies legyen a megjelenésed, az alakodhoz igazítva.

Pasztelles lágyság

A tavasz színpalettáján a púderes, lazúros árnyalatok is megjelentek, melyekkel friss, üde hatást kelthetsz. A ruhák szabása többnyire itt is ellensúlyozza a világos tónusok alakromboló tulajdonságát. A kismamakínálatban az átlapolt, pelerinfazonú tunikák gondoskodnak arról, hogy szexis és nőies legyen a megjelenésed, az alakodhoz igazítva.

Dia

 	Romantikus lelkületűeknek 	Ha tavasszal a romantikus éned tör uralomra, a cukormáz színű ruháknak bizonyára örülni fogsz. Virágos boleróval vagy blézerrel kombinálva rendkívül bájosak és elegánsak.

Romantikus lelkületűeknek

Ha tavasszal a romantikus éned tör uralomra, a cukormáz színű ruháknak bizonyára örülni fogsz. Virágos boleróval vagy blézerrel kombinálva rendkívül bájosak és elegánsak.

Dia

 	Sportos, de nőies 	Most az utcai trendekbe is beszökött a sportos stílus, de ez nem jelent hanyagságot. Pasztelles pólókat, színes és lezser farmereket hoz magával ez az irányzat, de egyszerű blúzokat éppúgy beültethetsz a kényelmes szerelésedbe.

Sportos, de nőies

Most az utcai trendekbe is beszökött a sportos stílus, de ez nem jelent hanyagságot. Pasztelles pólókat, színes és lezser farmereket hoz magával ez az irányzat, de egyszerű blúzokat éppúgy beültethetsz a kényelmes szerelésedbe.

Dia

 	Szexi matrózlány 	Ahogy az idő melegszik, a tengerész stílus is úgy vált majd szexisebbre, de itt már jóval több divatbuktatóval találkozhatsz. Bár a csőfazonú pólóruhák könnyen követik a pocakod növekedését, csak akkor merd bevállalni őket, ha nincs mit takargatnod. Amennyiben széles a csípőd, de ragaszkodsz ehhez a divathoz, inkább egy A-vonalú fekete szoknyával viseld a vékonycsíkos pólókat.

Szexi matrózlány

Ahogy az idő melegszik, a tengerész stílus is úgy vált majd szexisebbre, de itt már jóval több divatbuktatóval találkozhatsz. Bár a csőfazonú pólóruhák könnyen követik a pocakod növekedését, csak akkor merd bevállalni őket, ha nincs mit takargatnod. Amennyiben széles a csípőd, de ragaszkodsz ehhez a divathoz, inkább egy A-vonalú fekete szoknyával viseld a vékonycsíkos pólókat.

Dia

 	Melegebb napokra 	A lenge, ujjatlan blúzok már a késő tavaszt idézik. Érdemes többet is beszerezni az efféle fazonokból, mert blézer és kardigán alá kifejezetten praktikusak lesznek. Nem beszélve arról, hogy nadrággal és szoknyával egyaránt nagyon csinosak.

Melegebb napokra

A lenge, ujjatlan blúzok már a késő tavaszt idézik. Érdemes többet is beszerezni az efféle fazonokból, mert blézer és kardigán alá kifejezetten praktikusak lesznek. Nem beszélve arról, hogy nadrággal és szoknyával egyaránt nagyon csinosak.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kiss Krisztina
Fotó: