8 gyerek után hármas ikrekkel esett teherbe az édesanya - 118 ezren követik a családot az Instán

12 gyereket nevel Britni Church és férje Chris.

britni-church-12-gyerek-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Britni Church még csak 35 éves, és eddig 12 gyermeknek adott életet. A kansasi influenszer édesanya és második férje, Chris Church Instagram-oldalukon rendszeresen osztanak meg fotókat, videókat nem hétköznapi családjukról.

Britni első öt gyermeke - Crizman, Jordan, Caleb, Jace, Cadece - első férjétől született. Majd a válásukat követően három évig egyedülálló anyaként nevelte gyermekeit. Mikor találkoztak Chrissel, mindketten tudták, hogy még szeretnének babát, és nem tartja kizártnak, hogy meg sem állnak 15 gyermekig.

12 gyerekes Insta-mami

A legidősebb lány, Crizman tavaly érettségizett. Az egész család büszkén pózolt a nagylánnyal, aki a korából adódóan a kisebbeknek szinte második anyja.

A hármas ikrek - Oliver, Asher és Abel - 2019 júniusában születtek, idén ünneplik a negyedik születésnapjukat.

A hármas ikrek természetesen koraszülöttek voltak, de az alábbi videó tanúsága szerint a mozgásfejlődésükben nem okozott problémát ez a tény.

Nem könnyű 12 gyereket egy fénykép erejéig összeterelni, de azért évente egyszer-kétszer sikerül a mutatvány a Church családban. 118 ezres követőtáboruk mindig lelkesen fogadja az ilyen fotókat. 

Az édesanya legidősebb lányával, aki a megszólalásig hasonlít rá - leszámítva néhány évnyi korkülönbséget.

A legkisebb gyerek 2023 júliusában lesz kétéves. Rowyn a hármas ikrek után két évvel érkezett a Church családba.

Kukkants bele a 10 gyerekes család a hétköznapjaiba!

Jane Brosseau egykeként nőtt fel, és mindig nagy családról álmodott, de soha nem gondolta, hogy végül tíz gyereket szül, és nevel majd férjével. Nézz meg egy másik nagycsaládot az alábbi fotókon!

Ezt is szeretjük