11 karcsúsító nadrágfazon tavaszra

Keresd az alkatodnak megfelelőt!

A pocakodat nem, de a pluszkilókat trükkösen leplezheted. Íme, a legelőnyösebb kismamanadrágok!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A terhesség során minden nő alakja megváltozik, és az arányok picit eltolódhatnak. Elsősorban a pocak növekedése miatt, hiszen a derékív lassacskán eltűnik, ami tagolatlanná teszi a sziluettet.

Ilyenkor a pluszkilók is könnyebben felcsusszannak, hiszen a szervezet felkészül az anyaságra és a szoptatásra, de nem törvényszerű a jelentős súlygyarapodás. Ám megeshet, hogy a kívánós időszakban nehezebben állsz ellen a finom falatoknak, ami legelőször a comb-fenék környékén mutatkozik meg.

Az utolsó trimeszterben egy-két fránya centi is látványosabban megnöveli a kerületed, mint máskor, mert a derék- és csípővonal már alapvetően szélesebb, a mellek pedig nagyobbak. Így, bármily csekély súlytöbbletet szedsz fel, könnyen azt érezheted, hogy elveszítetted a régi alakodat.

Ezen a várandós időszak alatt végezhető mozgásformákkal és az öltözködéseddel egyaránt javíthatsz. Mi most az utóbbiban segítünk, mert egy jó nadrágfazon visszaadhatja az önbizalmad.

A jó kismamanadrág kényelmes és slankít

A nadrágok esetében változó, hogy kinek mikor kezd el feszülni a legfelső gomb, de általában a második trimeszterben tapasztalható, és ilyenkor már érdemes pocakbetétes kreációkra szert tenni.

A tavaszi felhozatalban azok a legjobb kismamanadrágok, melyek könnyed, lágy esésű anyagból készültek, illetve nem rendelkeznek kiálló zsebekkel vagy kirívó díszítésekkel. A cél természetesen nem az, hogy leplezd vagy eltakard a domborodó pocakodat, hiszen nem is tudnád, ráadásul erre a gömbölyű formára kivételesen büszke az ember.

Inkább a lábak nyújtásán és a csípő keskenyítésén van a hangsúly, hogy helyrebillenjenek az arányaid, ha alváztájékra híztál többet. Az idei divat meglehetősen színes és ez a nadrágok terén úgyszintén megmutatkozik, most azonban érdemes egy kis kompromisszumot kötnöd. Amennyiben az alfeled szélesebb, korlátozd felülre a színeket és mintákat, megfelelhetsz a trendeknek, mégsem rontod tovább a helyzetet. Farmerból és vászonnadrágból egyaránt rábukkanhatsz olyan fazonra, melyek trükkös ugyan, de nőies.

11 karcsúsító nadrágfazon tavaszra

Fontos, hogy jól variálható, sokoldalú nadrágot válassz, amit többféle stílusban ki tudsz használni. Ám alakjavítás szempontjából a szabásvonalak számítanak inkább. Megmutatjuk darabokat, melyek mindkét elvárásnak megfelelnek!

Ezt is szeretjük