4 zsírapasztó módszer, garantált eredménnyel
Ha már semmi nem segít
Elkeseredett harcot vívsz a kilók ellen? Válassz biztos fogyást eredményező módszert!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jelentős túlsúly esetén, ha már hosszú ideje sikertelenek diétáid, érdemes lehet kipróbálnod egy igazoltan hatásos karcsúsító eljárást, mely célzott támadást indít zsírpárnáid ellen, és éhezés nélkül csökkenti testsúlyod.

Zsírt éget, és méregtelenít: UltraContour

A kombinált hatású kezelést egy speciális gép segítségével végzik, mely nemcsak a felesleges zsírt távolítja el, hanem fokozza a nyirokrendszer kiválasztó működését is.

Első lépésben a fókuszált ultrahang - mely ezerszeres erősségű a hagyományoshoz képest - szétrombolja a bőr alatti zsírszövetet.

Ezt követi a szintén ultrahangos, intenzív nyirokmasszázs, a megsemmisített zsírsejtek tartalma így gyorsan kiürül a kezelt területről. Ez a hatás azért különösen eredményes, mert a sejtek nem tudják ismét felszívni a kiáramló zsírt.

Az eljárás sikerét fokozzák a felhasznált gyógynövénykivonatok, felpörgetve az anyagcserét. A legnehezebben formálható testrészek, a has, a csípő, a popsi és a combok is karcsúsíthatóak ezzel az eljárással.

Egy alkalom 45 percet vesz igénybe, az igazán látványos eredmény érdekében azonban ajánlott három-hat alkalommal igénybe venni a modern gép segítségét.

Hol próbálhatod ki?
Bársony Orvos-Esztétika Központ, Budapest, Bécsi út 183. és 12. kerület, Kernstock tér 3.
Egy-egy testfelület kezelésének ára: 49 ezer forint.
További információkért kattints ide! »

Több ponton támad: VelaSmooth

Nem hagy esélyt a zsírpárnáknak ez az eljárás, mely egyszerre négy módszerrel karcsúsít. Infravörös fény mellett rádiófrekvenciás sugarak érik a problémás testrészt, így egészen a mély rétegekig felmelegszik a bőr alatti zsírszövet.

A hő hatására a keringés is gyorsul, és fokozódik az anyagcsere-tevékenység. Ez önmagában elősegíti a zsír sejtekből való kiáramlását, de a támadás további eszközökkel is folytatódik. Vákuum préseli ki a salakanyagokat a szövetekből, és a felesleges folyadékot is távozásra ösztönzi, emellett speciális, masszírozó görgők teszik teljessé a fogyasztó módszert, hatalmas löketet adva a helyi anyagcserének.

A siker centiméterekben lesz mérhető. Egy alkalom a kezelt területek nagyságától függően 20-80 percet vesz igénybe, hat-tíz kezelés után pedig valóban elégedett leszel az eredménnyel, főként, ha nem feledkezel meg a bőséges folyadékfogyasztásról.

Hol próbálhatod ki?
E-Vital Park Egészségmegőrző Központ, 1191 Budapest, Ady Endre út 42-44. II. emelet 1.
Az ár testfelülettől függően 4-12 ezer forint között mozog alkalmanként.
További információkért kattints ide! »

Felgyorsítja a zsíranyagcserét: mezoterápia

Hosszú távra szeretnél szabadulni a zsírpárnáktól? A mezoterápia úgy tünteti el őket, hogy a zsíranyagcsere helyi felgyorsításával a kezelés után sem szeded majd vissza a kilókat. A mezoterápiát végezhetik tűvel vagy anélkül is, a lényeg, hogy különféle zsírégető hatóanyagokat juttatnak a bőrbe, valamint speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével kis csatornákat hoznak létre a sejteken, így segítik előbbiek felszívódását.

Általában természetes eredetű, a zsírok anyagcseréjét befolyásoló L-karnitint, koffeint és egyéb hasonló hatású készítményeket juttatnak a sejtekbe. Ezeknek köszönhetően fokozódik a zsírbontás sebessége, és csökken a zsírsejtek térfogata. A kiürült sejtek megtartják kisebb formájukat, mivel a kezelés a nyirokkeringést is serkenti, így könnyebben távozik a megtámadott zsírmennyiség.

Általában kettő-hat alkalom szükséges a tökéletes eredményhez. A kezelés nem jár komolyabb fájdalommal, legfeljebb az azt követő néhány napban fordulhat elő enyhe elszíneződés és érzékenység. Ezek a kellemetlenségek azonban hamar elmúlnak, és kockázatoktól sem kell tartanod.

Hol próbálhatod ki?
Zugló Szépe Szépségszalon, 1142 Budapest, Kassai tér 12.
Az eljárás ára 16 ezer forint.
További információkért kattints ide! »

Elszántaknak: műtéti zsírleszívás

Ha szinte már minden módszert kipróbáltál, de a karcsúság továbbra is álomkép maradt, érdemes megfontolnod a zsírleszívás lehetőségét. Ennél az eljárásnál is alkalmazzák a kezelést megkönnyítő ultrahangot, mely elfolyósítja a zsírsejteket. A felesleges zsírt egy apró bemetszésen keresztül, a bőrön át távolítják el. Ezután rugalmas testszorító kerül az érintett testtájékra. Egy terület egy-két liter zsírral lehet karcsúbb a beavatkozás hatására, mely látványos változást eredményez.

A rutinműtétnek számító eljárást a kezelt testfelület nagyságától függően altatásban vagy helyi érzéstelenítéssel végzik. Ezt követően négy hétig kerülnöd kell az erős fizikai megterhelést, és a kompressziós, szorító ruha viselésével legalább két hétre meg kell barátkoznod.

Ezután azonban kiegyensúlyozott táplálkozás és egészséges testmozgás mellett hosszú ideig elégedetten nézhetsz a tükörbe.

Hol próbálhatod ki?
Aesthetic Plasztikai Sebészet, Esztétika Központ, 1125 Budapest, Nógrádi u. 4.
A kezelés ára testtájanként 100 ezer forint.
További információkért kattints ide! »
Ezt is szeretjük