9 isteni, házi ital, amit a boltinál is jobban fogsz szeretni: segítik a fogyást
Karcsúsítanak, egészségesek, isteni finomak, ráadásul a legtöbb pillanatok alatt elkészül.

- A 48 éves Victoria Beckham melltartóban, nyuszifülekkel pózol a címlapon: rég láttunk róla ilyen szexi, bevállalós képeket »
- A farmerdzseki megunhatatlan klasszikus: a most divatos fazonokat nőies és sportos stílusban is viselheted »
- Pamela Anderson nőies frizuráját sok nő másolta le a ’90-es években: így készítheted el a laza kontyot »

- 10 ismert magyar közmondás, amiből elvettünk egy-egy szót: tudod, mi hiányzik?
- Melyik magyar városban van a képen szereplő székesegyház? Tippelj a kvízben!
- A 4 legrosszabb reggeli, amit mégis sokan fogyasztanak: pillanatok alatt megemelik a vércukorszintet
- Vastag Csaba címlapon új barátnőjével: a gyönyörű Evelinnel már össze is költöztek
- Melyik oldalon található a máj? 8 kérdéses kvíz az emberi szervezet felépítéséről
A friss zöldséglevek fontos szerepet játszanak az egészség megőrzésében, hiszen erősítik az immunrendszert, ráadásul segítenek tehermentesíteni a szervezetet azáltal, hogy serkentik az anyagcserét, és ismét lendületbe hozzák.
Szó se róla, sokkal egyszerűbb besétálni a boltba, és leemelni a polcról a dobozos ivólevet, mint otthon elkészíteni, mégis megéri beruházni egy jó minőségű turmixgépre vagy centrifugára, mert így egyrészt szabadon párosíthatod az ízeket, másrészt biztos lehetsz benne, hogy az ital nem hőkezelt, és nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat.
Zöldséglevek házilag
Jó hír, hogy a legtöbb zöldség levesíthető. Magas rosttartalmuknak köszönhetően lassítják a szénhidrátok felszívódását, vízben megdagadva pedig szó szerint eltelítik az emésztőrendszert, ezért csökkentik az éhséget. Mindeközben pedig szinte változatlan állapotban haladnak végig a bélrendszeren, ezért a szervezet csak minimális mennyiségben nyer belőlük kalóriát, mégis hozzájárulnak a bélbaktériumok egészségéhez és a megfelelő széklethez.
A facsart zöldséglevet lehetőleg szobahőmérsékleten fogyaszd, és próbáld meg nem egy húzásra ledönteni, hanem lassan kortyolni, hogy összekeveredjen a nyállal. A nyál ugyanis olyan enzimeket tartalmaz, melyek máskülönben kimaradnának az emésztésből. A leveket egy napon belül fogyaszd el, hogy ne veszítsék el értékes vitamintartalmukat.
Képek: Getty Images Hungary.
OLVASD EL EZT IS!

- táplálkozás
- legjobb