Közel 100 kilót nyomott, 54 kilóra fogyott le: előtte-utána képeken az átalakulás

A fiatal nő közel 100 kilóról fogyott le 54 kilóra, motiváló történetét érdemes megismerni.

fogyás nyitó jó
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 21 éves Yuval Benistit egykor, amikor belenézett a tükörbe, elfogta a sírás, többen gúnyolták túlsúlya miatt. A fiatal nőnek elege lett abból, hogy mások ércelődnek a kinézetén, így elhatározta, hogy változtatni fog az életmódján.

Néhány hete megosztotta inspiráló történetét arról, hogy sikerült 45 kilót lefogynia - nemcsak a ruhamérete változott meg, hanem a mentális egészsége is jobbra fordult.

Yuval Benisti fogyástörténete

Már tinédzserkorától kezdve küzdött a túlsúlyával Yuval Benisti, osztálytársai gyakran csúfolták, lekövérezték, és azt mondták neki, hogy soha nem lesz pasija. A lelki terror hatására az evésbe menekült tizenéves korában, és egészségtelen táplálkozási szokásai miatt egy teljes éven át 99 kilót mutatott alatta a mérleg. Ebben az időszakban alig hagyta el a lakását, inkább elbújt az emberek elől, bő pólókkal takarta magát - szerencsére sikerült leküzdenie a démonait, és most már 54 kilósan magabiztosabb, mint valaha, és a szerelem is rátalált.

(Képek forrása: Profimedia.)

Inspirálódj egy másik történetből is!

Az édesanya büszkén mutatta meg életmód-változtatásának eredményét: nézd meg előtte-utána képein hatalmas a változást!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük