Bikiniben is csinosan!
Készülj a nyárra Turbó-diétá®-val!
Itt az ideje, hogy testben és lélekben is felkészülj a bikiniszezonra! Most könnyebb dolgod lesz, mint valaha. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dübörög a tavasz és rögtön nyakunkon a nyár. Egyre melegebb az idő és a gyönyörű napsütésben te sem szomorkodhatsz a télen szerzett súlyfelesleg miatt. Itt az ideje, hogy testben és lélekben is felkészülj a bikiniszezonra!

Az idő javulásával egyenes arányban csökken a rajtunk lévő ruha mennyisége, így a hideg hónapokban felszedett pluszkilók most egyértelműen napvilágot látnak. Nyáron akarva-akaratlanul nyílt lapokkal kell játszanunk: a strandon nem lehetünk hosszú nadrágban és bő garbóban. A nyár a fürdőruhák szezonja, amiben lehetetlen takargatni a túlsúlytól előnytelenné vált testrészeinket.

Ha rajtad is van felesleg, megmutatjuk, hogyan adhatod le a Turbó- diéta® segítségével! A fogyókúrád után bátran mehetsz majd új bikinit vásárolni, nem fog traumát okozni a próbafülkében eléd táruló látvány. A strandon is az alakod szüntelen elrejtése helyett a kellemes programokra és az elismerő pillantásokra kell figyelned. Legyen ez végre álmaid nyara bombaformábanl! Csak két hét választ el ettől!

Fogyj 2 hét alatt akár 2 ruhaméretet a Turbó-diétá®-val!

Ha gyorsan, tartósan és az izomtömeged elvesztése nélkül szeretnél megszabadulni a feleslegtől, akkor van egy ötletünk, hogy hogyan tedd mindezt: a Turbó diéta® segítségével két hét alatt két ruhaméretet adhatsz le.

A magas fehérjebevitel miatt a Turbó-diétá®-val onnan fogysz, ahonnan erre szükséged van: a zsírszövetből. Az izmok a proteinek nagy mennyisége miatt nem károsodnak. A módszer ugyanis nem csak a megfelelő fehérje ellátást biztosítja, hanem az inzulinszintedet is a helyén tartja. Ezzel pedig elkerülhető a vércukor hirtelen leesése, vagyis nem fognak hirtelen rád törő éhségrohamok kínozni és veszélybe sodorni a diéta hatásosságát.

Csupán 2 hét a távolság az álomalakodig!

Két hét tehát, és végleg búcsút inthetsz nemcsak a kilóknak, de a fogyókúráknak is: a Turbó-diétával® elérheted álomalakod, és kitűnő nyitánya, jelentős segítője az életmódváltásnak is. Az anyagcsere optimalizálásával tulajdonképpen megszünteti a hízékonyságot, hiszen a táplálék feldolgozása jóval hatékonyabb lesz - már csak arra kell ügyelned, hogy a diéta utáni napokon óvatosan építsd fel új és egészséges életviteledet, és garantált a karcsúság!

Ráadásul a kúra alatt egyáltalán nem éhezel: a többféle ízesítésű, finom turmixok eltelítenek és speciális tápanyagtartalmuk révén egész napra szóló energikusságot, jókedvet biztosítanak. Pillanatok alatt kész az ízletes és laktató turmix, amelyet bárhová magaddal vihetsz, így rengeteg időd szabadul fel, amelyet az izgalmas nyári programokon tölthetsz.

Kérdésed van a diétával kapcsolatban? Ne habozz, kérdezd Laurát! Ne feledd: a nyár még előttünk van, így a diétával minden lehetőséged adott, hogy két hét elteltével a strandszezon és a nyaralás ne trauma, hanem öröm legyen.

Turbó diéta Központ
Cím: 1139 Budapest, Váci út 91.
Tel.: 061/451-0294
Web: www.turbodieta.hu
E-mail: info@turbodieta.hu(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1753351&banner=1753354&ord=RANDOM_NUMBER)%)
Ezt is szeretjük