Add le a húsvéti pluszkilókat és összes túlsúlyodat!
A gyors fogyás kitartást ad és végleges eredményt hoz! Ne keseredj el, inkább sprintelj az álomalakért! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Válaszd azt a diétát, amely a fogyás minden sikertényezőjét ötvözi, hogy valóban extra gyors, látványos és nem utolsósorban tartós eredményt adjon!

Húsvéti hízásod a legjobb dolog lehet, ami történt veled!

Húsvétkor bizony ember lánya legyen a talpán, aki ellen tud állni a csábító finomságoknak. Nem is igen állunk – de a mérlegre se kéne…

A három napos dőzsölés alatt akár 2-3 kilót is magunkra szedhettünk, és a meglévőkkel együtt kétségbeejtőnek tűnhet a helyzet. Hozd ki inkább a legjobbat belőle, és legyen ez a kis hízás az, ami elindít végre az álomsúlyhoz vezető úton – így akár két hét múlva a végéhez is érhetsz!

Jó-e a gyors fogyás?

A tapasztalat az, hogy gyorsan fogyni általában nem jó, hiszen ami hamar megy le, az sokszor hamar is jön vissza - kamatostul. Pszichés szempontból viszont az intenzív, látványos eredménnyel járó fogyás jobb: a gyors eredmény fellelkesít, kitartásra ösztönöz és nincs megállás az álomsúlyig. Puff neki. Ha lassan fogyunk, elveszíthetjük a kitartást, és nem fogyunk le.

Fontos, hogy a gyors diéta nem egyenlő a koplalással történő fogyással, hiszen ezek során leginkább izomból történik a súlyveszteség, amely végül a rettegett jojó effektust eredményezi. Ezt a „22-es csapdáját” ismerte fel egy német orvoscsoport, amikor megalkotta azt a diétát, amely gyorsan fogyaszt, viszont csak zsírból történik a súlyvesztés, és az eredmény tartós: a Turbó diétát.

Minden sikertényező együtt a maximális hatékonyságért

Alapja az a tény, hogy ha kizárólag az izmok táplálékául szolgáló fehérjét fogyasztunk, a szervezet kénytelen a zsírraktárakhoz nyúlni, hiszen az izmok folyamatosan „etetve vannak”. Ahhoz pedig, hogy a súlyvesztés valóban turbó ütemű legyen, az orvosok a jól ismert diétás sikertényezőket ötvözték:
1. Minőségi fehérjeforrás: a Turbó diéta fehérjekészítménye a legmagasabb nívójú fehérjét tartalmazza, amely nemcsak laktat, de az izomveszteséget is meggátolja
2. Méregtelenítés: a diéta során csak folyékony táplálékot fogyasztunk, így emésztőrendszerünk megtisztul
3. A szervezet PH - egyensúlya: a zöldségleves vagy a Sav-Bázis Egyensúly tabletta segít előmozdítani a folyamatot
4. A szervezet működőképességének helyreállítása: a fehérjekészítmény a szervezet számára összes létfontosságú tápanyagot biztosítja, valamint optimalizálja az anyagcserét

Nagyon látványos eredményt érhetsz el – jóllakottan és energikusan!

Az egészben pedig az a legszebb, hogy a kúra alatt egyáltalán nem leszel éhes. A finom turmixok tökéletesen eltelítenek, mindvégig energikus és fitt leszel. Add hát le a húsvét alatt felszedett kilókat – a régiekkel együtt!

Legyen ez az a pont, ahonnan elindulsz az álomsúly felé vezető úton, amelyen már két hét alatt két ruhaméretet is magad mögött hagyhatsz, és ez bizony olyan eredmény, aminek mindenki a csodájára jár majd – te magad is!
Turbó diéta Központ
1139 Budapest, Váci út 91. I. em.
Tel.: 061-451-0294
Web: www.turbodieta.hu
Email: info@turbodieta.hu(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1735355&banner=1735359&ord=RANDOM_NUMBER)%)
Ezt is szeretjük