Életveszélyes nadrág! Kórházba került a 38 éves nő a farmerja miatt
A divat és a karcsúság oltárán sokan feláldozzák az egészségüket, ahogy ez a nő is tette.

szorit a nadrag
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki vett már olyan ruhadarabot, ami nem volt kifejezetten kényelmes, de úgy érezte, karcsúbbnak mutatja.

Egy 38 éves ausztrál nő alábbi - a  bbc.com-n megjelent  - története nekik szól. A hölgynél ugyanis 2015-ben egy skinny fazonú nadrág okozott compartment-szindrómát.

Mi az a compartment-szindróma?

A compartment-szindróma - más néven rekeszszindróma - egy fájdalmas és súlyos állapot, amely vérzést vagy duzzanatot idéz elő egy izmok által zárt téren belül. A magas szövetnyomás csökkenti a keringést és a szövetek funkcióját.

A nő egy barátjának segített költözni, és több órát töltött egy szekrény előtt guggolva - szűk skinny farmerban. A lába estére elzsibbadt, és nehezen tudott járni. Végül már fel sem tudott kelni, és órákba telt, mire képes volt kihívni a mentőket. A nadrágot végül úgy kellett levágni róla, a nő infúziót kapott, és négy napot töltött kórházban, mire újra képes volt lábra állni.

Tartsd tiszteletben a méreteidet!

Bár egy kevésbé szűk nadrág is előidézheti a compartment-szindrómát, ha túl sokáig tartózkodsz ugyanabban a testhelyzetben, fontos, hogy soha ne vásárolj ruhát azzal a felkiáltással, majd belefogysz. Ha szeretnél leadni pár kilót, előbb jöjjön a fogyókúra, és utána következhet jutalomként az új ruha. Ha fogyni szeretnél, alapvetően erre a két dologra kell ügyelned!

Szakácskönyv egy kis extrával!

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Egyszerű tippek a fogyókúra beindításához

Néha egészen apró változtatások is elegek ahhoz, hogy több száz kalóriát megspórolj, vagy hogy ne érezd kínzásnak a fogyókúrát. Ezek a lusta fogyókúrás trükkök ideálisak akkor, ha szépen lassan szeretnéd elkezdeni a fogyókúrát.

Ezt is szeretjük