Megunta, hogy kövér: 30 kilót fogyott az egykor duci lány - Nézd meg a képeket!
Fotókon az elképesztő változás! 30 kilót fogyott, ma profi női testépítő.

elotte utana
beauty and style
Top olvasott cikkek

A testépítőkre előszeretettel gondolunk úgy, mint akik már az általános iskolában megkezdték sportpályafutásukat. Trista Elaschukra mindez nem igaz.

2006 - 89 kilogramm
2012 - 83 kilogramm
2014 - 59 kilogramm

A fenti képek tanúsága szerint korábban csinos volt, ám láthatóan jelentős súlyfelesleggel küzdött. Életmódváltásáról a popsugar.com-nak vallott.

Fogyástörténet: Trista

- Egész életemben küzdöttem a plusz kilókkal, 16 évesen vágtam bele az első diétámba, ám ezzel el is kezdődött a jojó-ciklus. 2006-ban, nem sokkal az után, hogy leérettségiztem, 89 kilót mutatott a mérleg. Tudtam, hogy változatásra van szükség, ezért csatlakoztam a Weight Watchers klubhoz, és a kitartásomnak köszönhetően leadtam 22 kilót.

A sikert követően azonban Trista szép lassan elmaradt az összejövetelekről, és hat hónappal később már újra a régi táplálkozási szokásait követte, aminek eredményeképpen csaknem a teljes túlsúlya visszajött.

Mozgás is kell a tartós fogyáshoz

24 éves korában jött rá, hogy gyökeres változtatásra van szükség, ha jól akarja érezni magát a bőrében. Ismét csatlakozott a Weight Watchers klubhoz, és a diéta mellett elkezdett sportolni is. Futással indított, majd a tornateremben találkozott egy barátjával, aki a testépítés felé terelgette Tristát.

- Elmentünk egy testépítőversenyre, és a színpadon látott nők látványa annyira inspirált, hogy rögtön tudtam, szeretnék én is egy lenni közülük. Elkezdtem személyi edzőhöz járni, és 23 hetes előkészület után harmadik helyezést értem egy dél-albertai testépítő-bajnokságon.

Így őrzi meg az alakját Trista

Mondja, azóta is hajtja a versenyszellem, az erősítő edzések során pedig szereti érezni, ahogyan az izmai dolgoznak. Heti hat napot edz - vasárnap pihen. Edzésprogramjában szerepel köredzés, lábedzés, váll- és mellkasedzés is. Napi kalóriabevitele 2100-2500 között mozog. Hűtőjében mindig van görögjoghurt, tojásfehérje, csirkemell, uborka és paprika. Természetesen kiiktatott az étrendjéből minden félkész, olajban sült és finomított szénhidrátot tartalmazó táplálékot, igyekszik minél több ételt nyersen fogyasztani.

Trista tanácsa fogyni vágyóknak

- Bízz a folyamatos fogyásban, ne számíts eredményre egyik napról a másikra. Nem egy nap alatt szedted fel a pluszt, nem is fogod leadni ennyi idő alatt. Az egyik kedvenc idézetem ezzel kapcsolatban: "Tégy valamit ma, ami közelebb visz ahhoz, aki holnap akarsz lenni!"

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük