Korábban csontsovány volt, ma 108 kiló: minden porcikájára büszke Hunter McGrady
A 27 éves modell 108 kilósan érzi magát szexinek.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 27 éves Hunter McGrady régóta igyekszik lerántani a leplet arról, hogy a média és az internet milyen irreális elvárásokat támaszt a nők kinézetével szemben. Az Instagramon vagy a TikTokon szinte mindenki a legjobb arcát mutatja, a szépségfilterek hatására pedig mindenki önmaga retusált változatává válik. 

A  plus size modellként dolgozó McGrady régóta igyekszik önbizalmat adni hölgytársainak, nem meglepő, hogy több mint 700 ezer követővel rendelkezik Instagram-oldalán. Volt idő, amikor 32-es mérettel rendelkezett, koplalt, és heti hét napot az edzőteremben töltött, hogy megfeleljen a modellszakma elvárásainak. Ma 42-es méretet hord, 108 kiló, és azt mondja, sosem érezte magát ennyire magabiztosnak, nőiesnek.

Nők, akik a pluszkilók ellenére is elégedettek alakjukkal

A plus size modell küldetésének tartja, hogy megváltoztassa a világ hozzáállását a női testideálról, őszinte, retusálatlan képeivel pedig másoknak is önbizalmat szeretne adni. Szerencsére nincs egyedül a küldetéssel, ma már egyre több teltkarcsú híresség bukkan fel a médiában, akik azt az üzenetet közvetítik, hogy egy nő lehet szép és kívánatos a pluszkilók ellenére is.

Borító- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük