Tartós és végleges fogyás
3 zsírégető módszer, ha semmi nem segít
Ha eddig egyik diétával sem tudtál tartós eredményt elérni, gondolkozz el a következő módszereken.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha már mindent kipróbáltál, amit csak egy fogyni vágyó bevethet, de eddig még nem sikerült megszabadulnod a zsírpárnáktól, ismerkedj meg néhány módszerrel, melyek segítségével a siker biztosan nem marad el. Íme, a legdivatosabb mesterséges zsírcsökkentő technikák.

A biztos hatás érdekében: zsírleszívás

A zsírleszívás a legtöbb esetben biztos és végleges súlycsökkenést eredményez, hiszen ezen technológiával zsírsejtjeid egészét eltávolítják tested adott területeiről, ám több tíz kilós súlycsökkenésre nem számíthatsz, hiszen egy zsírleszívás alkalmával maximum három liter zsírt távolítanak el.

Ezen módszerrel leginkább a has, a csípő, a comb, a fenék és a deréktáj kerülete csökkenthető látványosan, de természetesen van lehetőség más területen is az alkalmazására. A technológia lényege, hogy a műtét során a kijelölt területekről nagyhatású vákuum segítségével kiszívják a felesleges zsírszöveteket, biztosítva ezzel a látványos és végleges súly- és zsírmennyiség-csökkenést.

Ezen eljárás esetében azonban fontos kiemelni, hogy a tartós eredményhez hozzátartozik a rendszeres sportolás és az egészséges táplálkozás is. Ha ezekre odafigyelsz, biztos lehetsz abban, hogy hibátlanná vált vonalaid hosszútávon is megmaradnak.

Karcsúság, több lépésben: ultrahangos zsírbontás

Az ultrahangos alakformáló kezelés egy több lépésből álló kezelésforma, melynek eredményeképpen tartós és látható fogyást tapasztalhatsz, emellett pedig a narancsbőr elleni küzdelemben is jelentős eredményeket érhetsz el.

A kezelés több lépésből áll, elsőként egy vákuumterápián kell átesned, melynek segítségével fokozzák a vérkeringésedet, majd ezt követően kerülnek fel a kritikus területekre az ultrahangot sugárzó tappancsok. Az ezekből a tappancsokból érkező hullámok lebontják a testedben felgyülemlett nagyméretű zsírsejteket, majd ezután kerül fel ismét a vákuum, melynek szerepe ekkor már a mostanra felbomlott kisebb zsírsejtek és salakanyagok szállításának elősegítése lesz.

Az ultrahangos zsírbontás látványos eredménnyel jár, azonban nem árt türelmesnek lenned, a biztos siker érdekében ugyanis kúraszerűen, legalább nyolc héten át, hetente kétszer kell elvégezni.

A legkényesebb területekre: elektrolipolízis

Az elektrolipolízissel történő súlycsökkentés a legelőnyösebb számodra abban az esetben, ha olyan kritikus helyeken szeretnél változást elérni, mint például a derekad, a hátad, a belső combjaid, esetleg éppen karjaid alsó és belső részein, ahol egyéb módszerrel szinte lehetetlen eltüntetni a zsírlerakódást.

A módszer további előnye, hogy hatékonyan kezeli a cellulituszt, és a striákkal, terhességi csíkokkal szemben is sikeresen alkalmazható. Az elektrolipolízis lényege, hogy a zsírpárnákba vezetett hajszálvékony tűk segítségével speciálisan alacsony intenzitású árammal stimulálják zsírsejtjeidet, melyek így lebomlanak, majd távoznak a szervezetedből.

Ezt a kezelést is kúraszerűen kell végeztetned, hetente egy-két alkalommal, az eredmény pedig négy-öt kezelés után lesz látható. Az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás természetesen ez esetben sem maradhat el.

OLVASD EL EZT IS!

no has ezdes
  • villámdiéták
  • villámdiéta mintaétrend

Tüntesd el az úszógumit 2 hét alatt!

kivi vitamin
  • c-vitamin
  • fogyasztó praktikák

A legerősebb zsírégető vitamin

Ezt is szeretjük