Indítsd be a zsírégetést 35 másodperc izzadással
Nagyon gyorsan megmutatkozik az eredmény!
Ezt a módszert imádni fogod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Tabata egy klasszikus edzési struktúra, mely roppant hatásos segítséget nyújt a zsírégetésben. Az otthon, eszközök nélkül, mindössze saját súllyal elvégezhető gyakorlatokkal rövid idő alatt te is látványos eredményeket érhetsz el. Az edzésforma lényege, hogy bizonyos időszakokban - jelen esetben 35 másodpercen keresztül - nagyon intenzív, izzasztó mozdulatsorokat végzel, majd rövidke pihenő következik, melyet szintén aktívan töltesz el.

Próbáld ki a következő gyakorlatokat bemelegítés után úgy, hogy mindegyiket 35 másodpercig csinálod, majd tíz másodpercen keresztül masírozva vagy helyben kocogva pihensz! Végezz kezdésként hetente három-öt alkalommal két sorozatot, majd ha már jobban belejöttél, három sorozatot az összesből a teljes zsírégető edzéshez, amely nagyjából 20-30 percet vesz igénybe. Ne feledkezz meg mozgás után a lazításról, a nyújtásról se, és legyen kéznél a vizesüveged!

Öt kőkemény gyakorlat hasformáláshoz

Ha kockahasat szeretnél, próbáld ki ezeket a nagyon intenzív és hatékony gyakorlatokat is, melyekkel rövid időn belül látványos eredményt érhetsz el!

Ezt is szeretjük