Képeken 9 zörgőcsontú híresség
A sztárvilágban nem ritka, hogy túlzásba viszik a fogyókúrát.

Dia

 	Angelina Jolie 	A 2012-es Screen Actors Guild Awardson a lenge esélyi hangsúlyozta a színésznő egyre soványabb, csontos alakját. 	Kapcsolódó cikk: 	Angelina Jolie csontos alakja elveszett az estélyiben »

Angelina Jolie

A 2012-es Screen Actors Guild Awardson a lenge esélyi hangsúlyozta a színésznő egyre soványabb, csontos alakját.

Kapcsolódó cikk:
Angelina Jolie csontos alakja elveszett az estélyiben »

Dia

 	Calista Flockhart 	Az Allie McBeal sztárján sosem volt egy deka felesleg sem. A 2012-es Screen Actors Guild Awardson róla készült fotók tanúbizonysága szerint azonban talán itt lenne az ideje, hogy egyen egy kicsit.

Calista Flockhart

Az Allie McBeal sztárján sosem volt egy deka felesleg sem. A 2012-es Screen Actors Guild Awardson róla készült fotók tanúbizonysága szerint azonban talán itt lenne az ideje, hogy egyen egy kicsit.

Dia

	Anne Hathaway	A bájos Anne Hathaway alakította a legújabb Batman filmben a Macskanő szerepét, mely miatt látványosan lefogyott és megizmosodott. Azért reméljünk pár hónapon belül visszanyeri régi formáját.

Anne Hathaway

A bájos Anne Hathaway alakította a legújabb Batman filmben a Macskanő szerepét, mely miatt látványosan lefogyott és megizmosodott. Azért reméljünk pár hónapon belül visszanyeri régi formáját.

Dia

	Demi Moore	A háromgyerekes Demi Moore csak árnyéka egykori önmagának, arca beesett. Persze nem biztos, hogy egyedül a fogyókúrának köszönhető a változás, elképzelhető, hogy Ashton Kutcherral való szakítása is megviselte.

Demi Moore

A háromgyerekes Demi Moore csak árnyéka egykori önmagának, arca beesett. Persze nem biztos, hogy egyedül a fogyókúrának köszönhető a változás, elképzelhető, hogy Ashton Kutcherral való szakítása is megviselte.

Dia

	Keira Knightley	Bár Keira Knightley-tól megszoktuk, hogy zörögnek a csontjai, azért ahogy A Karib-tenger kalózai 2. - Holtak kincse című film premierjére érkezett, az még tőle is sok volt. Szerencsére a színésznő azóta felszedett néhány kilót.

Keira Knightley

Bár Keira Knightley-tól megszoktuk, hogy zörögnek a csontjai, azért ahogy A Karib-tenger kalózai 2. - Holtak kincse című film premierjére érkezett, az még tőle is sok volt. Szerencsére a színésznő azóta felszedett néhány kilót.

Dia

 	Gwyneth Paltrow 	Igen, Gwyneth Paltrow talán tényleg egyszerűen sovány alkat. De csontos vállait elnézve bizonyára sokaknak fordul meg a fejében, hogy bátran hízhatna néhány kilót. Szerencsére mióta édesanya lett, kicsit sikerült kikerekednie.

Gwyneth Paltrow

Igen, Gwyneth Paltrow talán tényleg egyszerűen sovány alkat. De csontos vállait elnézve bizonyára sokaknak fordul meg a fejében, hogy bátran hízhatna néhány kilót. Szerencsére mióta édesanya lett, kicsit sikerült kikerekednie.

Dia

 	Lara Flynn Boyle 	Rémlik még a Twin Peaks című sorozat bájos Donnája? És az Édeshármas Alexe? Akkor arra is emlékszel még, hogy Lara Flynn Boyle kellemesebb látványt nyújtott 10 kilóval nehezebben. És persze kevesebb plasztikával.

Lara Flynn Boyle

Rémlik még a Twin Peaks című sorozat bájos Donnája? És az Édeshármas Alexe? Akkor arra is emlékszel még, hogy Lara Flynn Boyle kellemesebb látványt nyújtott 10 kilóval nehezebben. És persze kevesebb plasztikával.

Dia

	Anja Rubik	A Victoria's secret fehérneműmodellje, Anja Rubik úgy jelent meg a 2012 Met Gálán, mint egy élő csontváz. Kiálló csípőcsontja önmagában sem szép látvány, ráadásul egyértelművé teszi, hogy nem húzott bugyit.

Anja Rubik

A Victoria's secret fehérneműmodellje, Anja Rubik úgy jelent meg a 2012 Met Gálán, mint egy élő csontváz. Kiálló csípőcsontja önmagában sem szép látvány, ráadásul egyértelművé teszi, hogy nem húzott bugyit.

Dia


            	Victoria Beckham
            	Az egykori Spice Girlről évek óta suttogják, hogy anorexiás. Sovány, csontos alakját nézve, nem nehéz elképzelni, hogy pletykáknak komoly alapja van.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Victoria Beckham már csak árnyéka egykori önmagának »

Victoria Beckham

Az egykori Spice Girlről évek óta suttogják, hogy anorexiás. Sovány, csontos alakját nézve, nem nehéz elképzelni, hogy pletykáknak komoly alapja van.

Kapcsolódó cikk:
Victoria Beckham már csak árnyéka egykori önmagának »

Blog.hu ajánló
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: