Megszabadulnál súlyfeleslegedtől? Erről tudnod kell!
Hány kilótól szeretnél megszabadulni? Ha ezt a módszert követed, sikerrel járhatsz te is! (x)

Manapság a világ egyik legégetőbb egészségügyi problémája az elhízás. A különféle fogyókúrás szerek, étrend-kiegészítők és zsírégető termékek piacán sajnos sok hatástalan vagy akár veszélyes készítménnyel találkozhatnak azok, akik jobb alakra és egészségre vágynak.

Eláruljuk, mi mindenre kell odafigyelned, ha igazán jó fogyókúrás készítményt keresel.

Gyártó és összetétel

Nem érdemes bizonytalan eredetű termékeket vásárolnod, még akkor sem, ha kedvezőbb áron kaphatóak, mint márkás társaik. Mielőtt megvennél egy készítményt, mindig nézd meg az összetevőket, nehogy egy-két elemet a megengedettnél magasabb dózisban tartalmazzon!

Keresd a hiteles vizsgálatokat és sikeres fogyókúrázókat

Célszerű olyan terméket választanod, amely már bizonyított más piacokon, és kutatási eredményekkel tudják bizonyítani hatékonyságát. Egy ilyen fogyasztószer nagy segítség lehet a fogyókúrában, de nem szabad csodaszerként tekintened rá. A rendszeres mozgás és az energiaszegény táplálkozás is szükséges a sikeres és egészséges kúrához.

Ha egy készítmény sok diétázónál hozott hosszú távú eredményt - tartós fogyás, heti 0,5-1 kilogrammos ütemben -, megbízható vállalat terméke, és klinikai vizsgálatokkal is alá tudják támasztani hatékonyságát, valószínűleg megéri kipróbálni. Ha bizonytalan vagy, melyik étrend-kiegészítőt használd a hazánkban bejelentett több mint 10 000 termék közül, kikérheted egy dietetikus véleményét.

Klinikailag igazolt hatékonyság

Az XL-S Medical a benne található Litramine™ segítségével veszi fel a küzdelmet a súlyfelesleggel. A Litramine™ egy organikus, növényi eredetű, szabadalmaztatott rostkomplex, amely kíméletesen segít megszabadulni a kilóktól.

Az XL-S Medical tablettában található élelmi rostok felszabadulnak, és létrehoznak egy olyan rost-zsír komplexet, mely már túl nagy ahhoz, hogy a bélben felszívódjon. Így a zsír természetes úton távozik a szervezetből. Kivételes hatásával az XL-S Medical akár a zsírbevitel 28%-át képes megkötni, miközben csökkenti az étvágyat.

Egy Németországban, 123 fő részvételével készült klinikai vizsgálat igazolta, hogy az XL-S Medicalt 12 héten keresztül fogyasztók jelentősen többet veszítettek testtömegükből, mint azok, akiket placebóval kezeltek. Míg az XL-S fogyasztók 60%-a számolt be teltségérzetről, mely csökkenthette nassolási vágyukat, addig a placebót szedő tesztalanyok mindössze 12,5%-a tapasztalt étvágycsökkenést a tesztidőszakban.

Sokaknak nemcsak maga a fogyás, hanem az elért eredmények megtartása is problémát okoz. Az átfogó vizsgálat kimutatta, hogy az XL-S Medicalt szedő páciensek 92%-a a kúra abbahagyását követő 12 hetes periódus alatt is megtartotta vagy tovább csökkentette súlyát. (Forrás: Grube et al. Weight maintenance with Litramine, Journal of Obesity, 2015.)

Az XL-S Medical 25 országban forgalmazzák szerte a világban és olyan országok piacvezető testsúlycsökkentő márkája, mint Franciaország, Nagy-Britannia vagy Olaszország. Mindez Európa első számú testsúlycsökkentő márkájává teszi az XL-S Medicalt. (Forrás: IMS Health, 14A fogyókúra kategória, Európa, 2014.)

Ezt is szeretjük