Így fogyott 6 kilót a 31 éves magyar nő
Nem fogja visszahízni
Neked is sikerülhet a módszerrel, hogy elérd az álomalakod, és tartani is tudd majd azt.

Horák Nagy Izabella 31 évesen, két gyerek édesanyjaként szeretett volna változtatni az életmódján, hogy újra karcsú lehessen. A csinos fodrásznak ehhez egy kis segítségre volt szüksége, és ma már boldogan mondhatja el magáról, hat kilótól sikerült megszabadulnia, amit tervei szerint továbbiak követnek majd.

- Próbáltál már korábban lefogyni valamilyen módszerrel lefogyni?

- Igen, próbáltam. Korábban végigsöpört az országban a flabélos-láz, amit én is kipróbáltam, valamint voltak olyan időszakok, amikor rendszeresen futottam is. Nagyon szépen működött, de sajnos most a két kisgyerekem mellett egyszerűen nem tudok olyan intenzitással odafigyelni a testmozgásra, eljárni óraműpontossággal az edzésekre, ezért kellett valami, ami kicsit segít ezen a helyzeten.

- Minek a hatására kezdted el a fogyókúrát? Mi volt a legfőbb motivációd?

- Saját magam miatt szerettem volna lefogyni, hogy újra jobban érezzem magam a saját bőrömben, és hogy újra olyan karcsú legyek, mint régen, újra felvehessem a régi csinos ruháimat. Ehhez 2-3 ruhaméretet szeretnék lefaragni, aminek a felét nagy örömömre már el is értem.

- Mi segített abban, hogy sikeres legyen a kúra?

- Egyrészt az XL-S Medical tabletták étvágycsökkentő hatása, ami mellett még a kisebb kalóriabevitel ellenére is energikusabbá váltam. Másrészt sokkal jobban odafigyelek arra, hogy mit, és miből mennyit eszem, hogy sok folyadékot igyak, ahogy a rendszeres mozgást is újra az életem részévé tettem, még ha nem is olyan intenzív formában, mint azelőtt, hogy anyuka lettem volna.

Fogyj akár 3x többet, mint csak diétával!

Az XL-S Medical természetes, klinikailag tesztelt hatóanyaga képes megkötni a napi zsírbevitel akár 28%-át, így naponta 3x2 alkalommal szedve akár 3x többet fogyhatsz, mint csak diétával.

Keresd a patikákban! 

Ezt a fajta tudatosságot a későbbiekben is szeretném megőrizni, hiszen ez az alapja annak, hogy jól érezhessem magam.

- Mi segített betartani a diétát? 

- Az a tudat, hogy lefaraghatom végre azt a plusz egy-két számot, ami rám rakódott az elmúlt időszakban. Az lebegett a szemem előtt, hogy újra kedvemre válogathatok majd a csinos nyári ruhák között, és hogy fodrászként nem fog zavarni, hogy egész nap a tükör előtt állok. 

- Van valamilyen rutin, rendszer, amit később is megtartasz a kúrából? 

- Az étkezés, vízivás és rendszeres testmozgás hármasára továbbra is oda fogok figyelni. De azt a rutint sem fogom többé elhagyni, hogy minden élelmiszernél megnézem az összetevők listáját. Ma már sokkal tudatosabban választom meg az alapanyagokat, amelyekből nem csak magamnak, hanem a családomnak is főzök.

- Milyen visszajelzéseket kaptál a környezetedtől? 

- Három-négy hét után már mindenki észrevette, hogy elkezdtem fogyni, ami az én esetemben leginkább az arcomon látszott, hiszen innen szoktam mindig először fogyni. Majd ezt követően már az egész alakomról egységesen olvadtak le a felesleges kilók. A kedves elismerések természetesen nagyon jólestek, és tovább bátorítottak a kúra folytatásában. 

- Van-e olyan jó tanács, amit olyanoknak is szívesen továbbadnál, akik a kúra előtt állnak, tervezik, hogy belevágnak?

- Álljanak hozzá pozitívan, legyenek kitartóak, és akkor az eredmény sem marad el. Ráadásul így nemcsak szebbé, hanem egészségesebbé is válnak, amitől tényleg jobban érzik majd magukat. Belülről formálódnak majd ők is át, miközben újra felvehetik a hőn áhított nőies ruhadarabokat.

Ezt is szeretjük