Ez a hölgy rengeteget fogyott 12 hét alatt

Nézd meg, milyen eredményt ért el!

Energikusabb és sportosabb lett a fiatal anyuka. Tudd meg, hogyan!

Béltekiné Nagy Elvirát kérdeztük az XL-S Medical tabletta hatásáról, hogy valóban segített-e neki elérnie célját a fogyókúrájában. A 32 éves, egygyermekes anyuka, aki pénzügyesként dolgozik, most elmeséli, hogyan sikerült fogynia 8 kilót szűk három hónap alatt.

- Kinek vagy minek a hatására kezdted el a fogyókúrát? 

- Saját magam miatt főként, mert már nem éreztem magam jól a bőrömben. Illetve a családom miatt is, ugyanis szerettem volna, ha egy fittebb anyukája lehetne a gyerekemnek. Az, hogy most újra bírom a tempót, amikor biciklizni vagy kirándulni megyünk, sokat jelent a számomra.

- Mi volt a legfőbb motivációd? Miért kezdted el?

- A túlsúlyosság egészségügyi kockázata is motivált, nem szerettem volna, ha később ebből problémáim adódtak volna, szerettem volna most megelőzni, amit lehet ezen a téren. De persze szerettem volna újra csinosabb lenni, és újra felvenni a nőiesebb ruhákat.

- Mivel egészítetted ki az XL-S Medical szedését? Változtattál az életmódodon? 

- Az étrendemre jobban odafigyeltem, kevesebb szénhidrátot fogyasztottam, és a kalóriabevitelt is elkezdtem számolni. A napi többszöri étkezés sokat segített, hogy csökkenteni tudjam a napi kalóriaszintet anélkül, hogy éhesnek érezzem magam. Emellett pedig a minőségre kezdtem el egyre jobban hangsúlyt helyezni a mennyiséggel szemben. Jó minőségű zöldségekkel töltöttem fel a konyhát, és ebből készítettem fogásokat saját magamnak és a családomnak is.

Fogyj akár 3x többet, mint csak diétával!

Az XL-S Medical természetes, klinikailag tesztelt hatóanyaga képes megkötni a napi zsírbevitel akár 28%-át, így naponta 3x2 alkalommal szedve akár 3x többet fogyhatsz, mint csak diétával.

Keresd a patikákban! 

- Mi segített betartani a diétát? Mi tartotta benned a lelket a nehezebb periódusokban?

- A cél lebegett a szemem előtt, hogy újra felvehetem a világos színű ingeimet, hogy könnyebbnek érezhetem magam. De a családom és a munkatársaim, barátaim is végig segítettek, nagyon sokat számított, hogy tudtam, mellettem vannak ebben a projektemben. Én mindenkit arra biztatok, hogy avassa be a környezetét is a terveibe, mert rengeteget jelent, ha segítenek olyankor, amikor az ember elgyengülne egy-egy torta láttán.

- Hogy érzed magad most? Mi a legfőbb változás az életedben?

- Nagyon jól érzem magam, és már most sokkal könnyebb a mozgás, ezért szívesebben is kezdek neki a testmozgásnak. Mára teljesen természetes, hogy felhúzom a sportcipőm, és nekiindulok egy nagy sétának, csak a séta kedvéért. Sokkal többet vagyok kint a szabadban, és ettől sokkal derűsebben is kezelem a hétköznapi apró-cseprő teendőket.

- Milyen visszajelzéseket kaptál a környezetedtől?

- Többen megjegyezték, hogy szemmel láthatóan sokat fogytam, ami nagyon jólesik, és ösztönzőleg is hat, hogy folytassam a megkezdett fogyókúrát. Úgyhogy már nem csak én érzem a változást, hanem a környezetem is észreveszi.

- Mi a legfőbb tanulság számodra, amit az elmúlt 12 hetes kúrából szűrtél le?

- Mindig mindenből mértékkel kell fogyasztani. Nem a tiltólisták oldják meg az ember súlyproblémáját, hanem a tudatos étkezés. Ma már pontosan tudom, hogy mit mikor jó fogyasztani, milyen tápanyagokra van szüksége a szervezetemnek, miből mennyi az egészséges mennyiség. Ráadásul ezt a tudást a családom étrendjének egészségesebbé tételében is használhatom.

- Van-e olyan jó tanács, amit olyanoknak is szívesen továbbadnál, akik a kúra előtt állnak, tervezik, hogy belevágnak?

- Kitartást kívánok nekik. Ha valaki elég kitartó és következetes a kúra során, akkor minden bizonnyal el fogja érni a célját. Kis lépésekben érdemes gondolkodni, hiszen így könnyebb haladni, lépésről lépésre egy-egy kisebb célt elérve a végső siker sem maradhat el.

Ezt is szeretjük