"Ha az emberek felemelnék a feneküket, akkor nem lenne nagy": Sasa így edz és fogyaszt ezreket
A Sasafitness szókimondó bloggere minden fogyni vágyónak motiváló szavakat, gyakorlati tanácsokat és kőkemény edzéseket tartogat.

kiss sandor sasafitness 4
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hiába elégedetlenek sokan az alakjukkal, gyakori, hogy azt sem tudják, hol kezdjenek bele a változtatásba. A motiváció és a lelkesedés sajnos önmagában nem elég. Megfelelő módszerekre van szükség, ha nem szeretnéd, hogy a fogyókúrából hízókúra, jojó-diétázás legyen.

Kiss Sándor - vagy, ahogy a többség ismeri, Sasa - rutinos edzőként és sikeres bloggerként nyújt támogatást a helyes út megtalálásában, azaz az életmódváltásban mostanra már több ezer embernek egyszerre.

Blogposztjaiban Sasa azt a tudást osztja meg a Facebookon keresztül, amit a Fitness Akadémián elvégzett aerobikedzői képzés óta, 14 éve folyamatosan halmoz. Szakmai hitelességét mi sem támasztja alá jobban, mint az, hogy követői között számos edző is akad. Ez azonban még csak az egyik fele a Sasafitness sikerének: sajátos karizmája és szókimondó egyénisége legalább ennyit nyom a latban. 

Interjú Kiss Sándorral

Sasát nemrég vendégül láttuk stúdiónkban, ahol a beszélgetés során az életmódváltás lépéseiről és azon belül az edzésről faggattuk. A podcastből kiderül, hogyan vélekedik Magyarország egyik legnépszerűbb trénere az edzések számáról, fajtájáról, mik szerinte a gyakori buktatók, sőt, azt is megtudakoltuk, melyik a kedvenc gyakorlata, és mit gondol a tesiórákról.  

Sasafitness

00:00:00 / 00:00:00

A Sasafitness-blogok

Sasa 2008-ban vágott bele a blogolásba, azóta követőtábora közel jár az 50 ezer főhöz csak a Facebookon. Fogyásra, izmosodásra, fitt mindennapokra vágyó olvasói azonban nemcsak itt követhetik, de az Instagramon és saját oldalán is. Néhány poszt elolvasása után kiderül, hogy a blogger nem lusta félmegoldásokkal vagy gyors, ám valójában hatástalan módszerekkel kereskedik.

Ha az emberek felemelnék a feneküket, akkor nem lenne nagy.

Ez az interjút megelőzően a szerkesztőségben beszélgetve is elhangzott, ám sok írásban előkerül, hogy a jó eredményekért bizony, tenni kell, méghozzá hosszú távú, tartható változtatások formájában.

Ebbe nemcsak a rendszeres - minimum heti háromszor fél óra - mozgás tartozik bele, de az egyéni ízlésnek, igényeknek megfelelően kialakított étrend is.  Ennek összeállítása azonban már nem az edző dolga. Ezért Sasa is egy másik szakértővel, egy életmód- és táplálkozási tanácsadóval, Perjes Kingával működik együtt, aki szintén blogol, és az étkezéssel kapcsolatos témákban érdemes olvasni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Iratkozz fel a Femina Spotify csatornájára!

Ha tetszett az interjú, iratkozz fel podcast csatornánkra, és értesülj elsőként a Femina legújabb adásairól. Rendszeresen jövünk még több izgalmas beszélgetéssel, ne maradj le! 

 

 

Promóció

A közérthetően leírt gyakorlati tanácsok mellett gyakori, visszatérő témák a különböző tévhitek, melyek a fogyókúrázással kapcsolatban beivódtak a köztudatba. Tényleg lehet izzadással zsírt égetni? A legjobb fogyókúrás edzésforma a hajnali kardió? A nőknek hamar férfiasan izmos lesz a testük a súlyzózástól? Érdemes egy edző véleményét elolvasni.

Az értékes elméleten felül Sasa rendszeresen posztol azért, hogy olvasóit motiválja. Senkit nem áltat azzal, hogy akár az első lépés, akár később a többi könnyű lenne, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne őket érdemes végigjárni a megálmodott fittebb, egészségesebb testért.

Sasa a blogolás mellett Londonban tart csoportos órákat, de ez nem jelenti azt, hogy lehetetlen az edzéseire eljutni. Videós szolgáltatásában több mint 140 edzés és vlog felvétele érhető el, sőt, időnként személyesen is tart workshopokat Magyarország különböző városaiban. A következő ilyen eseményre 2018. március 31-én kerül sor Budapesten, ahol ezúttal power jóga, testkondicionáló és XtremeHIIT edzéseken lehet majd részt venni.

Ezt is szeretjük