A legjobb plus size edzőruhák, ha eleged van a sebesre dörzsölt combokból: árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk őket
Nehéz olyan plus size edzőruhát találni, ami kényelmes, és viselésekor nem engedi kidörzsölődni a combokat sem - mutatunk pár darabot, amit érdemes lehet beszerezni.

GettyImages-1317424769
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az edzőruhák kínálatában már stabilan megjelentek a plus size darabok is. De ha nem megfelelő anyagú vagy szabású ruhát választunk, az sok kényelmetlenséget okozhat, és nem csak az edzések közben.

A flexibilis, légáteresztő nadrágok és szettek még a teljesítményt is növelhetik, nem beszélve arról, hogy ha jól érzi magát az ember bennük, plusz önbizalmat és motivációt adhat a folytatásra is.

Plus size edzőruhák

Sokakkal előfordulhatott már, hogy hintőport kellett használniuk a combok közötti részen, hogy elkerülhessék az izzadásból fakadó kidörzsölés fájdalmas érzését. Ezek a sebek ráadásul nehezen is gyógyulnak, és a mindennapokban is kellemetlenséggel járnak, már csak puszta sétálás közben is. Most olyan edzőruhákat, nadrágokat és leggingseket gyűjtöttünk össze, amikben öröm edzeni.

(Cikken belüli képek forrása: Sinsay, Decathlon, H&M, Myprotein, Bonprix, AboutYou, Intersport, Sportisimo, borító-és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük