Miért és hogyan fogyaszt a paradicsom? Mutatjuk a legjobb diétatámogató ételeket
A nyár legjobb fegyvere a plusz kilók ellen a paradicsom.

sult-paradicsom
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akár a zöldségek, akár a gyümölcsök közé sorolod, az tagadhatatlan, hogy a paradicsom állandó összetevője a nyári ételeknek. Nem véletlen a népszerűsége, hiszen kellemes, édeskés íze nem csak a gasztronómia szerelmeseinek kedvez, a fogyni vágyókat is segíti a céljuk elérésében. 

A paradicsomban kifejezetten kevés a kalória, mindössze 18 kcal található 100 grammjában, emellett viszont rengeteg, az immunrendszer számára fontos C-vitamint, és eltelítő, emésztést támogató rostot tartalmaz. Kutatások igazolják, hogy a paradicsomlé fogyasztása felgyorsítja a zsíranyagcserét, ezért annyi friss paradicsomot kell építeni a diétás étrendbe, amennyit csak lehet.

Fogyókúra paradicsommal

Az alábbi válogatásban összegyűjtöttünk néhány paradicsomos ételt, amit érdemes kipróbálni idén nyáron. Vannak köztük egzotikusabbak és ismerősebbek is, de mindegyik finom ízekkel dobja fel a diétát. 

A képek forrása: Getty Images

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük