8 olcsó, diétás ebédötlet, amit könnyű elkészíteni: finomak és változatosak
A diétás ételek között is akadnak olyanok, melyeket gyorsan el lehet készíteni, és alapanyagaik még csak nem is kerülnek sokba.

GettyImages-142741688
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elsőre úgy tűnhet, mintha szinte lehetetlen lenne egyszerű, gyors és olcsó diétás ebédeket készíteni, pedig ez korántsem igaz.

Még ha időszűkében is vagyunk, akkor is elő lehet rántani a tarsolyból olyan recepteket, amiket maximum egy óra alatt bárki összedobhat magának.

Olcsó, gyorsan elkészíthető diétás ebédek

Legyen szó bármilyen diétáról, legtöbbjük esszenciáját a rostban gazdag ételek adják, mi több, a dietetikusok többsége szerint ideális esetben a tányérunk felét főétkezésekkor zöldségek töltik ki. A rostok nemcsak eltelítenek, hanem támogatják az emésztőrendszer működését is. Emellett bizonyos ásványi anyagokra és vitaminokra, mint a C-vitamin, az E-vitamin, a magnézium és a kálium is szüksége van a szervezetnek ahhoz, hogy beinduljon a fogyás. Mindeközben érdemes az ételek kalóriatartalmával is kalkulálni - ezeket mind-mind figyelembe véve válogattunk össze isteni finom fogyókúrás ebédötleteket.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

Ezt is szeretjük