Így néz ki a ruha alatt, ha 7 mérettel kisebbre fogy egy nő - Fotók!
Hiába adta le túlsúlyát, a fiatal brit anyuka egyáltalán nem elégedett a fogyókúra eredményével.

kover has laza bor
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kristina Miles a húszas évei elején 24-es méretű ruhát hordott és 120 kilót nyomott. Elhatározta, hogy esküvőjére jelentős súlyfeleslegtől szabadul meg, ami sikerült is: ekkorra már belefért a 16-os méretű menyasszonyi ruhába. A későbbiekben pedig tovább fogyott, mígnem elérte a 10-es méretet.

Kristina 16-os méretű ruhában..
...10-es méretben...
...és a ruha alatt.

Nem számolt azonban azzal, hogy bőre nem tudja majd követni ezt a jelentős mértékű súlycsökkenést - írja a DailyMail.

Mínusz hét ruhaméret

A brit Kristina Miles három gyermek - egy öt- és egy egyéves kislány, valamint egy négyéves kisfiú - édesanyja. Öt évvel ezelőtt komoly súlyfelesleggel küzdött, ám az akkori 120 helyett ma már csak 63 kilót mutat a mérleg.

A testsúlya felétől azonban nem tudott büntetlenül megszabadulni a Kristina: a fenti kép tanúsága szerint bőre csúnyán megereszkedett. Mint mondja, azért kezdett bele a fogyókúrába, mert elégedetlen volt a testével, ám a jelenlegi nagymamás kinézete tönkreteszi a szexuális életét.

Elismerte, sötétebb pillanataiban úgy érzi, talán újra elkezd gyorsételeket enni, csak hogy feltöltse a megereszkedett bőrt.

- Nem maradhatok így, börtönnek érzem a testem. Sajnos nincs pénzünk a plasztikai műtétre, az NHS - Nemzeti Egészségügyi Szolgálat - pedig elutasította a kérelmemet. Úgy érzem, a semmiért veszítettem el a túlsúlyomat. Gyötör a szégyen és a szorongás.

A szakértő szemével

Korábbi cikkünkben megkérdeztük dr. Csiszár Miklós sebész és életmód-tanácsadót arról, hogy nagymértékű fogyás esetében elkerülhető-e a bőr megereszkedése. Ha, érdekel, hogy a szakértő szerint működnek-e a bőrfeszesítő krémek ilyen esetben, kattints ide!

Ezt is szeretjük