Nehéz elhinni, de ugyanaz az ember van a két képen: így megváltoztatja a külsőt a fogyás
Elképesztően látványos átalakulásokon mentek keresztül ezek a nők.

nagy-fogyás-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elhízás korunk egyik legnagyobb egészségügyi problémája, hiszen a súlyfelesleg nemcsak a szerveket terheli le, de olyan betegségek kialakulásában is nagy szerepet játszhat, mint a cukorbetegség, a magas vérnyomás vagy a stroke.

Éppen ezért fontos egy egészséges, kiegyensúlyozott életmód kialakítása, amiben nemcsak a megfelelő ételek, hanem a mozgás is fontos szerepet kap, hiszen ezek nemcsak a plusz kilók leadásában segítenek, hanem az egészséget is megőrzik.

Hatalmas változást értek el ezek az emberek

Sokszor nagyon motiváló lehet azoknak a képeit és történetét látni, akik szintén nagy súlyfelesleggel küzdöttek, azonban az akaraterejük és kitartásuk sokkal erősebb volt, így nagyon látványos változásokat értek el. Ők jó példái annak, hogy a fogyás nemcsak az egészségre, hanem a megjelenésre is nagy hatással van, hiszen szinte rájuk sem ismerni, mintha egészen más emberek lennének külsőleg - a változás pedig minden esetben pozitív irányba történt.

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.


Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

(Képek forrása: Instagram, Boredpanda, Reddit, Imgur)

Ezt is szeretjük