Érdekel, milyennek látják a tested mások? Itt megnézheted
A My Body Galleryn nem modelleket, hanem igazi nőket láthatsz.

my-bodygallery
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Biztos te is gondolkodtál már rajta, hogyan láthatnak az idegenek, vagy hogy nézhetsz ki fürdőruhában. Az ember óhatatlanul összehasonlítja magát másokkal - a lánnyal, aki elhalad mellette az utcán, vagy előtte áll a sorban a bevásárlóközpontban. Most egy olyan megoldást mutatunk, melynek segítségével elkerülheted a kínosan hosszú pillantások okozta kellemetlenséget.

Az ember gyakran nem látja reálisan a saját testét, és többnyire negatívan ítéljük meg magunkat. Kevés nő gondolja magát vékonyabbnak, mint amilyen valójában. Hiába mondja a mérleg vagy a BMI, hogy semmi baj nincs az alakunkkal, mégiscsak lehetne laposabb a has, vagy kisebb a fenék, feszesebb a comb. Pedig lehet, hogy az egész probléma csak a fejünkben létezik.

Mi a My Body Gallery?

Ebben segíthet a My body gallery, vagyis az Én testgalériám című honlap, ahová több ezer hétköznapi nő tölti fel a képeit, többnyire arc nélkül. Vannak itt fürdőruhás, fehérneműs, de ruhás fotók is. A honlap célja, hogy megmutassa, hogy néznek ki az igazi nők, és, hogy a lányok, asszonyok ne csak egy média által kreált képhez tudják magukat hasonlítani, hanem valódi emberekhez.

A képen látható két lány pontosan ugyanolyan magas, és ugyanannyi kiló.
A képen látható két lány pontosan ugyanolyan magas, és ugyanannyi kiló.

Ha begépeled az adataidat, a rendszer kidobja azokat a nőket, akik hasonló adottságokkal bírnak, mint te, így nyugodtan összemérheted magadat másokkal. Az egyik legnagyobb tanulsága a honlapnak, hogy mennyire máshogy tudnak festeni teljesen azonos adatokat megadó nők, köszönhetően a testalkatuknak vagy az edzettségi szintjüknek - igazából nem is számítanak annyit a kilók, mint azt az ember hajlamos feltételezni.

A My Body Gallery tökéletes segítséget nyújthat fogyókúrázóknak is, hiszen sokkal könnyebb motivációt találni, ha az ember látja maga előtt a célt, és ezen a honlapon egyszerű rákeresni arra, amit el szeretnél érni. Ha beírod a célsúlyodat, biztosan találsz olyan nőket, akik úgy néznek ki, ahogyan te szeretnél a diétád végén.

Így használd!

A My Body Gallery angol nyelvű honlap, de nem kell sok szöveggel megküzdened, elég, ha az egyszerű navigációs fejlécet ismered, és már indulhat is a keresés.

my body gallery

Az oldal tetején kell megadni az adatokat, először a magasságodat - height - kéri a honlap. Ne ijedj meg, ha azt látod, hogy a rendszer lábban számlál, ha lenyitod a legördülő menüt, megtalálod a centiméterben megadott értéket is. Ugyanígy a súlynál - weight - is kiírja az oldal a kilogrammot. Ezután beállíthatod a korodat - age -, majd jön a nadrág- és a pólóméret. Ezekben az esetekben a rendszer megint az angol méretekkel számol, de szerencsére mellé van írva az európai méretezés is. Hasznos lehet megjegyezni a méretedet angol számozással, mert a képek alatt viszont csak így szerepel.

Ha még ennél is pontosabb hasonlóságot szeretnél látni, megadhatod azt is, hogy milyen az alkatod. Ezt a fejléc legvégén található formákra kattintva teheted meg. Az első alak jelöli a körte, a második az alma, a harmadik a ceruza, a negyedik pedig a homokóra alkatot.

Végül csak rá kell kattintanod a search, azaz keresés gombra, és már ki is dobja a honlap a megfelelő képeket. Arra azért érdemes odafigyelni, hogy nem azok a képek vannak a keresés legtetején, amelyek a legjobban hasonlítanak. A rendszer feltöltési időpont alapján szűr, tehát rá kell kattintanod a képre, ha látni akarod a lányok pontos adatait.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az oldal érdekessége, hogy nemcsak a nőkre gondol. A My Body Gallery-nek külön részlege van a férfiak számára is, tehát ők is meg tudják nézni magukat.

A legjobb nyári mozgásformák fogyáshoz

Ha túlsúlyos vagy, és szeretnél pár kilótól megszabadulni nyáron, akkor mutatunk néhány könnyed mozgásformát, melynek segítségével olvadni fognak rólad a kilók.

Ezt is szeretjük