Isteni, mirelit gyümölcsökből készült turmixok - Te melyiket kóstolod meg?
A fogyókúra során jól jön, ha mindig ilyen finomságokkal van tele a fagyasztó.

fagyasztott kép
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Télen sajnos nem kevés fejtörést okozhat, hogy mivel pótold a szezonális finomságokat, ha szereted a gyümölcsös turmixokat. A jelenleg beszerezhető választék - mint az alma, a narancs vagy a banán - hamar unalmassá válhat, főleg, ha naponta turmixolsz. 

Nem kell azonban elkeseredni, mert fagyasztott gyümölcsöket is használhatsz az italodhoz. A mirelit termékekkel kapcsolatban tévhit, hogy kevesebb vitamint tartalmaznak, mint a frissek. Mivel betakarításukat követően néhány órán belül már lefagyasztják őket, sok értékes tápanyagot megőriznek. Emellett komoly minőség-ellenőrzésen kell átesniük, mielőtt forgalomba kerülnek.

Turmixok mirelitből

A turmixok rostjaikkal eltelítik az ember gyomrát, sőt, antioxidánsokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal látnak el. Fontos azonban, hogy, amikor diétázol, ne töltsd meg túl sok kalóriával a poharadat, így a cukrot, a gyümölcsjoghurtot, a mézet és a jégkrémet hagyd ki, sőt, az egyébként nagyon egészséges mogyoróvajjal is csak óvatosan bánj. Ha igazán spórolni szeretnél a kalóriákon, akkor az ital hígításához tej és natúr joghurt helyett inkább vizet használj. 

Ha nem tudod, milyen mirelit gyümölcsöt válassz, összegyűjtöttünk neked néhány olyat, ami tökéletes a diétás turmixokba.

Ezt is szeretjük