8 gyakorlat miniszalaggal a feszes, kemény fenékért: gyors és hatékony rezisztenciaedzés otthon

Miniszalaggal végzett gyakorlatokkal is hatékonyan lehet feszesíteni, keményebbé tenni a feneket.

GettyImages-1281064010
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mini banddal, vagy szalaggal végzett gyakorlatok az egész testet átmozgatják, de akár egy izomcsoportra is fókuszálhatsz a hasznos sporteszközzel. Kis helyen is elfér, egy csúszásgátlós matracon kívül másra nincs is szükség, ha otthon edzenél vele.

A miniszalag változatos színekben beszerezhető, ezek jelölik a vastagságát, egyúttal az anyag ellenálló képességét - lehet gyenge, közepes erősségű vagy erős, de ezt mindig külön jelölik a csomagoláson. Erőnléttől függően érdemes kiválasztani a legmegfelelőbbet. 

Mini band gyakorlatok

A szalagos edzések hatékonyságát a rezisztencia, azaz az ellenállás ellenében zajló erőkifejtés adja, mely anélkül dolgoztatja meg a mélyizmokat is, hogy terhelné az ízületeket, így mozgásszervi fájdalom esetén is hasznos kiegészítő eszköze lehet a testmozgásnak. A sérülések, izomhúzódások elkerülése érdekében az alább látható gyakorlatok előtt melegíts be, amikor végeztél, akkor pedig nyújts le, ez többek között az izomlázat enyhíti. Mutatunk pár gyakorlatot, amivel alaposan átmozgathatod a farizmokat és a lábizmokat, feszesítve ezzel a kényes tájékon lévő bőrt.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük