Korábban 30 kiló volt, most plus size modellként dolgozik a 22 éves édesanya: büszke minden porcikájára Megan

Megan Bryne korábban csontsovány volt, most plus size modellként hirdeti a testpozitivitást.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megan Byrne 16 évesen csupán 30 kilót nyomott, amikor modellkedni kezdett. Minden vágya az volt, hogy híres kifutómodell legyen belőle, de ez az álma szertefoszlott, amikor 19 évesen teherbe esett, és terhessége során 50 kilót hízott.

A fiatal, 22 éves édesanya világéletében sovány volt, és éheztette magát, hogy megfeleljen a modellvilág által támasztott elvárásoknak. Rossz étkezési szokásokat alakított ki, és napi szinten nagyon alacsony kalóriabevitelen élt, hogy tartani tudja testsúlyát. Majd kisfia érkezésével hatalmas súlyt szedett fel magára, de ez nem tántorította őt el attól, hogy megélje álmait: igaz, nem vékony kifutómodell, de plus size modell lett, és szépségversenyt is nyert.

Korábban csontsovány volt, most plus size szépségversenyt nyert

Megan a terhessége után sokáig nem találta a helyét, a pluszkilók pedig csak nagyon lassan apadtak le róla. Aztán meghívást kapott a Miss Voluptuous Wales nevű plus size szépségversenyre, ami segített neki abban, hogy elfogadja és megszeresse megváltozott alakját. Azóta arra ösztönzi követőit, hogy ők is fogadják el testüket, és tudatosítsák azt, hogy nem kell minden nőnek ugyanúgy kinéznie ahhoz, hogy szépek legyenek, és jól érezhessék magukat a bőrükben. 

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Borító- és ajánlóképek: Northfoto, Facebook/Miss Voluptuous Wales 20/21

Ezt is szeretjük