A lánybúcsú volt az utolsó csepp a pohárban: 127 kilóról indult, 40 kilót fogyott Hannah
A fiatal lány egy piknikpléden múlatta az időt egyedül, amíg a többiek jól érezték magukat.

cover-ok
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Angliában élő Hannah Guthrie jövendőbeli sógornőjének leánybúcsújára volt hivatalos, ám nem úgy sült el a találkozó, ahogy szerette volna.

A harmincéves nő nagyon várta, hogy jobban megismerje új választottja húgát, a leánybúcsú pedig remek alkalmat kínált volna erre. A pár évvel ezelőtt tartott partin azonban olyan megalázó helyzetbe került, hogy ez volt számára az utolsó löket a fogyókúrához.

"Nem fértem fel a segway-re"

A leánybúcsús csapat egy rögtönzött segway-túrára jelentkezett (a segway egy önegyensúlyozó, kétkerekű, elektromos meghajtású eszköz - a szerk.), de Hannah a helyszínen szembesült vele, hogy túllépte a megengedett súlyhatárt, a szerkezet ugyanis 114 kilót bírt el, ő pedig akkoriban közel 130 kilót nyomott.

- Borzalmas volt az a nap. A mennyasszonyon és az édesanyján kívül senkit sem ismertem, így még kellemetlenebb volt. A pléden ülni, miután elmondtam több idegen vendégnek, miért nem csatlakozhatok a csapathoz, nagyon megalázó volt, alig tudtam visszatartani a könnyeim. Aznap én csak a fotós szerepét tölthettem be, aki megörökítette azt, milyen jól érzik magukat a többiek - idézi a fiatal nőt a The Sun.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hannah ekkor határozta el, hogy véget vet az önsajnálatnak, és életmódot vált. Úszni és futni kezdett, valamint csatlakozott egy táncos csoporthoz is. 

- Nagyon élveztem a body pump órákat. Ez egy csoportos, zenére végzett, súlyzórudas edzésforma, ahol izomcsoportról izomcsoportra haladva dolgoztathatod meg tested minden porcikáját.  

Hannah-nál később policisztás ovárium szindrómát állapítottak meg. A PCOS nem csupán a petefészek betegségére utal, valójában szerteágazó tünetei vannak az egész hormonháztartásra nézve, emiatt a fogyás is sokkal nehezebb az érintettek számára.

Ennek ellenére belevágott az életmódváltásba, elhagyta a cukros ételeket és az éjszakai nassolást, az étrendjében helyet kaptak a zöldségek, gyümölcsök és fehérjében gazdag ételek. Táplálkozási naplóban vezette az aznapi étkezéseit, számolta a kalóriákat, és rendszeresen mérlegre állt, hogy lássa, hol tart a folyamatban. 

Kitartásának köszönhetően Hannah három év alatt 40 kilót adott le, és nyolc ruhaméretet fogyott. Azt mondja, akkor veszi észre leginkább, mekkora változáson ment át, amikor régi képeit nézegeti.

Saját kocsijába sem tudott beülni Andrea

270 kiló volt, amikor 2015-ben bypassműtétre vállalkozott, majd fehérjedús étrenddel és mozgással adta le a túlsúlyt. 170 kilótól szabadult meg.

Borító-és ajánlóképek: Instagram/hannahjourneypcosweightloss

Ezt is szeretjük