Így számolhatsz le a hasi zsírral! Már percek alatt érezhető a hatás
Végre te is könnyedén megszabadulhatsz a bosszantó úszógumitól. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megérkezett az OTO e-Shape alakformáló, helyi zsírbontó készülék limited edition változata! Ez a kompakt, otthoni masszázskészülék hatékonyan támadja meg a problémás testtájak bonthatatlan zsírraktárait, és rövid időn belül nőies, karcsú kontúrt kölcsönöz neked.

A csodaszép virágokba öltöztetett e-Shape-et most egyedi, hozzáillő ajándék kíséretében csak korlátozott számban, a leggyorsabbaknak tudjuk biztosítani!

A Mediwel újdonsága, az OTO e-Shape külsőre egy stílusos és kompakt masszázskészülék, valójában azonban egy hatékony zsírszövetromboló eszköz, amely a test bármely pontján képes megküzdeni a lerakódott felesleggel.

Biztosra megy, ezért több irányból indít támadást

1. Különböző intenzitású rezgésekkel a zsírsavakat elválasztja a zsírszövettől, hogy azok a nyirokrendszerbe áramolhassanak, és kiürüljenek.

2. Masszázstechnikájának köszönhetően a kezelt területen már tíz perc alatt olyan jelentős vérbőséget és vér-, valamint nyirokkeringés-javulást ér el, hogy a felszabaduló méreganyagok a nyirokcsomókba jutnak, és ott végleg kiszűrődnek.

3. A készülék háromdimenziós masszázstechnikát alkalmaz: nemcsak a felső szöveteket éri el, hanem körkörös és spirális mozgással egészen a legmélyebb szövetekig eljut, a mélyizmokat stimulálja, hogy azok megerősödve kiszoríthassák a zsírt.

4. A has akupresszúrás pontjainak stimulálásával jelentősen javítja az emésztést, használatával felgyorsul az anyagcsere, ami segíti a fogyást.

Felhasználói tapasztalatok bizonyítják, hogy az e-Shape néhány hét alatt nem csak a derékkörfogatban, hanem a testzsírszázalékban is csökkenést eredményez.

Ezzel párhuzamosan jótékonyan növeli a hasi régió izommennyiségét, amely ha erősödik, képes kiszorítani a meggyengült, feltöredezett zsírszövetet. Az e-Shape használatával a székrekedés, a gyomorpanasz és a puffadás megszűnhet, a bélrendszer tisztul, a has laposabb lehet.

Az e-Shape az alakformálás mellett energetizál, feltölt, tonizál. Ellazítja a kar, a hát és a váll izmait, és kellemes masszázzsal enyhíti a bennük keletkező fájdalmat. Időtakarékos megoldás, mert tévézés, olvasás, házimunka mellett is használható. Különböző méretű övek segítségével a test bármely pontjára rögzíthető, és elfér egy női táskádban, sőt, az autó szivargyújtójáról is üzemeltethető.

Legyen tiéd a nyár trendi alakformáló masszázskészüléke!

Mozdulj rá az egyedi dizájnnal megálmodott OTO e-Shape-re, és rendeld meg minél előbb, hogy le ne maradj róla! A limitált szériájú e-Shape-hez ráadásul most azonos dizájnnal készült strandpapucsot adunk ajándékba, hogy a vízparton is különleges és trendi lehess.

Részletek a www.mediwel.hu/oto-e-shape oldalon.

Ezt is szeretjük