60 kilót fogyott a menyasszony, miután megkérték a kezét: így adta le a felesleget
Elképesztő fogyáson esett át Mary Jane O'Toole, hogy felvehesse álmai menyasszonyi ruháját.

mary-jane-fogyas
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden menyasszony igyekszik a legjobb formáját hozni a nagy napon, és sokan kezdenek alakformáló diétába is, hogy a csinosak legyenek abban a bizonyos fehér ruhában az oltár előtt. Mary Jane O'Toole azonban új szintre emelte az esküvő előtti diéta fogalmát. A fiatal nő 60 kilót adott le.

Mary Jane akkor döntött a fogyás mellett, amikor megtudta, hogy a menyasszonyi ruha, amit kinézett magának, egy kisebb vagyonba fog kerülni, ugyanis nem gyártják a méretében, így valószínűleg varratni kell. Ez adta meg a végső lökést.

Mary Jane története

Mary Jane mindig is tudta, hogy nem akar kövér menyasszony lenni, ezért amikor párja, Alex hat év után 2016 decemberében megkérték a kezét, azonnal komoly fogyókúrába kezdett. A ruhamizéria erre csak ráerősített, mert emlékeztette arra a nap mint nap megélt valóságra, hogy túlsúllyal élve sok minden drágább.

Mire a ruhavásárlásra került a sor, ő és a párja mindketten már hónapok óta edzettek, és Mary Jane 44-es méret körüli ruhákat viselt, azonban mivel a kiválasztott menyasszonyi ruha nem volt a méretében, 600 dollárral - közel 180 ezer forinttal - nőttek volna az esküvői költségei, ha elkészítteti.

Ahelyett, hogy a nő elszomorodott volna, inkább keményebb edzésbe kezdett, és a hét minden napján megfordult az edzőteremben. Valamivel több mint 1 év alatt 61 kilótól sikerült megszabadulnia, a ruhája pedig végül 38-as volt, és elképesztően állt rajta a nagy napon.

Mary Jane egész életében túlsúlyos volt, de csak felnőttként érte el az elhízott kategóriát. Állítása szerint sosem tudta igazán, hogyan kell egészségesen étkezni, ezért nem figyelt az ételek tápértékére - akkor evett, amikor megéhezett, és azt, amit a szeme megkívánt. Amikor összeköltözött a párjával, a helyzet romlott, hiszen a férfi hasonlóan kevéssé figyelt oda az egészséges étkezésre, azzal a különbséggel, hogy ő közben edzeni is járt, és mozgás után étellel jutalmazta magát. Bár Mary Jane nem edzett, a páros együtt evett, és így mind a kettőjük derékkörfogata elkezdett nőni.

Mary Jane 127 kilót nyomott a lánykérés előtt, és ez lassan kezdett nyomot hagyni az egészségén is. Táncolás közbeni fájni kezdett a térde, és kezdtek más ízületi gondjai is kialakulni, azonban ekkor még kifogásokat keresett, hogy ne szánja rá magát a változtatásra.

A diétába is lassan kezdett bele, mert félt a drasztikus változtatásoktól. Előre megtervezte az ételeket úgy, hogy a lehető legtöbbet tudják enni a legkevesebb kalóriából, a mozgás- és energiamennyiséget ő és a párja is vezetni kezdték egy online táplálkozási applikációban. A nő mozogni csak jó néhány hónap elteltével kezdett, akkor is fokozatosan, de ahogy haladt a fogyásban, úgy sűrűsödtek az edzések, és a végén már heti 3 napon járt erősíteni, és 2 napon jógázni.

Mary Jane testén elég sok lógó bőr maradt, és emiatt kényelmetlenül érzi magát fürdőruhában, ugyanakkor egyelőre nem tervezi eltávolíttatni a felesleget. Azt mondja, fél a műtéttől, és inkább megpróbálja szeretni magát a lógó bőrével együtt is, hiszen ez is csak azt mutatja, hogy sikerült leadnia a teljes súlyának közel a felét.

Ilyen az arc 50 kiló fogyás után

A nagy fogyások nemcsak a testen, de az arcon is nyomot hagynak. Jelentés súlyvesztés után akadnak olyan nők, akikre alig lehet ráismerni. Mutatjuk a legdöbbenetesebb átváltozásokat.

Ezt is szeretjük