Segítik a májat a méregtelenítésben, gyorsítják a fogyást: a 8 legjobb májvédő ital
Ezek az italok védik a májat, elősegítik a méregtelenítést, hatóanyagaiknak hála még a fogyást is gyorsítják.

tea
beauty and style
Top olvasott cikkek

A téli tisztítókúrák idején érdemes bevetni olyan bizonyítottan májvédő tulajdonsággal bíró italokat, melyek segítik a méreganyagok távozását a szervezetből, tehermentesítik a kiválasztószervet.

A máj hihetetlen regenerációra képes, ha hagyják neki. Az egészségtelen étkezés és a mozgásszegény életmód hosszú távon károsítja a szervet, akár zsírmáj vagy egyéb súlyos probléma is kialakulhat. 

Májvédő italok

Az ünnepeket megelőzően érdemes felvértezni a szervezetet az egyébként fizikailag megterhelő dínomdánom időszakára, az alább olvasható gyógyteák és italok mind-mind segítik a máj működését, egyúttal a méregtelenítést is, és a fogyást is beindíthatják. Azonban mindezek mellett fontos a kiegyensúlyozott étrend, és kerülendő a túlzott alkoholfogyasztás, ismert betegség esetén pedig érdemes kezelőorvossal konzultálni kúraszerű használtuk előtt.

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Szakácskönyv egy kis extrával!

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük