Megduplázzák a fogyást, kipucolják a májat és ragyogóvá teszik a bőrt
Ezeket idd minden reggel egy hétig
Látványos hatás pár nap alatt.

Dia


            	Citrusokkal és rozmaringgal olyan vizet készíthetsz, amely nemcsak C-vitaminban, de folsavban is gazdag, élénkíti a bélmozgást, és a rozmaringnak köszönhetően emésztést könnyítő hatással rendelkezik.
            	Elkészítéséhez áztass egy éjszakára egy felkarikázott narancsot, grépfrútot vagy citromot egy kancsó vízbe, és tegyél mellé egy vagy két ág friss rozmaringot.

Citrusokkal és rozmaringgal olyan vizet készíthetsz, amely nemcsak C-vitaminban, de folsavban is gazdag, élénkíti a bélmozgást, és a rozmaringnak köszönhetően emésztést könnyítő hatással rendelkezik.

Elkészítéséhez áztass egy éjszakára egy felkarikázott narancsot, grépfrútot vagy citromot egy kancsó vízbe, és tegyél mellé egy vagy két ág friss rozmaringot.

Dia

	Egyszerű, szezonális fogyasztó vizet készíthetsz, ha egy kancsóba vagy egy nagy dunsztosüvegbe vizet töltesz, és beleáztatsz egy marék cseresznyét. Mivel az egész szem cseresznyék ízét a víz aligha veszi át, ezért érdemes bevágni a gyümölcsök húsát az oldaluk mentén körbe, ám nem szükséges félbevágni vagy kimagozni őket.	Az ital méregtelenítő és fogyasztó hatását annak köszönheti, hogy segít a szervezetből eltávolítani a felesleges purint és húgysavat, így nemcsak a diétázók, de a köszvénytől szenvedők számára is különösen ajánlott.

Egyszerű, szezonális fogyasztó vizet készíthetsz, ha egy kancsóba vagy egy nagy dunsztosüvegbe vizet töltesz, és beleáztatsz egy marék cseresznyét. Mivel az egész szem cseresznyék ízét a víz aligha veszi át, ezért érdemes bevágni a gyümölcsök húsát az oldaluk mentén körbe, ám nem szükséges félbevágni vagy kimagozni őket.

Az ital méregtelenítő és fogyasztó hatását annak köszönheti, hogy segít a szervezetből eltávolítani a felesleges purint és húgysavat, így nemcsak a diétázók, de a köszvénytől szenvedők számára is különösen ajánlott.

Dia

	Nagyszerű kombináció lehet a nyár közeledtével az eper és a citrom vagy az eper, a rozmaring és a görögdinnye, melyek C-vitamint, antioxidánsokat és gyulladáscsökkentő hatóanyagokat tartalmaznak, segítik az emésztést, ráadásul frissítő ízt adnak a víznek.	A kiválasztott hozzávalókat kockázd fel, majd áztasd vízbe. A legérdemesebb este összeállítani az italt, így reggel már rögtön fogyaszthatod.

Nagyszerű kombináció lehet a nyár közeledtével az eper és a citrom vagy az eper, a rozmaring és a görögdinnye, melyek C-vitamint, antioxidánsokat és gyulladáscsökkentő hatóanyagokat tartalmaznak, segítik az emésztést, ráadásul frissítő ízt adnak a víznek.

A kiválasztott hozzávalókat kockázd fel, majd áztasd vízbe. A legérdemesebb este összeállítani az italt, így reggel már rögtön fogyaszthatod.

Dia

	Az antioxidánsokban gazdag málna hatását akár negyedekre vágott, friss fügével is fokozhatod, ám magában is képes csökkenteni a krónikus gyulladást, a puffadást, sőt, vízhajtó és emésztést serkentő módon működik.	Az egy marék málnával és két fügével ízesített egy kancsó vizet még pikánsabbá teheted egy kis lime-lé hozzáadásával.

Az antioxidánsokban gazdag málna hatását akár negyedekre vágott, friss fügével is fokozhatod, ám magában is képes csökkenteni a krónikus gyulladást, a puffadást, sőt, vízhajtó és emésztést serkentő módon működik.

Az egy marék málnával és két fügével ízesített egy kancsó vizet még pikánsabbá teheted egy kis lime-lé hozzáadásával.

Dia

	Különleges, frissítő kombinációt alkothatsz 12 szem szederrel és néhány levél mentával, melyek C-, B1- és B6-vitaminnal teszik a fogyás során hatékonyabbá a vizet. A szeder festékanyaga, az antocianin erős antioxidáns, így védi a sejteket a rákkeltő szabadgyököktől. Emellett a gyümölcs káliumtartalmának köszönhetően hatékonyan hajtja a deréktájékon felhalmozódó, visszatartott vizet.	Elkészítéséhez áztasd vízbe a szedret nagyjából hat-nyolc órára, majd fogyasztás előtt pár órával add hozzá a mentát. A fűszernek sajnos nem lesz jó íze, ha nagyon sokáig hagyod a vízben, így sohase legyen benne egész éjszakán át.

Különleges, frissítő kombinációt alkothatsz 12 szem szederrel és néhány levél mentával, melyek C-, B1- és B6-vitaminnal teszik a fogyás során hatékonyabbá a vizet. A szeder festékanyaga, az antocianin erős antioxidáns, így védi a sejteket a rákkeltő szabadgyököktől. Emellett a gyümölcs káliumtartalmának köszönhetően hatékonyan hajtja a deréktájékon felhalmozódó, visszatartott vizet.

Elkészítéséhez áztasd vízbe a szedret nagyjából hat-nyolc órára, majd fogyasztás előtt pár órával add hozzá a mentát. A fűszernek sajnos nem lesz jó íze, ha nagyon sokáig hagyod a vízben, így sohase legyen benne egész éjszakán át.

Dia

	Ha gránátalmával és némi citromlével készítesz fogyasztó vizet, olyan keveréket kapsz, amely nemcsak frissítőként nagyszerű, de antioxidáns hatású polifenoljainak köszönhetően erősíti az immunrendszeredet, sőt, csökkenti a vérnyomást, és értékes tápanyagokkal lát el a ragyogó bőr érdekében.	Ehhez a vízhez egy kancsóba egy fél megpucolt gránátalma piros húsú magjait tedd - egyáltalán nem baj, ha akad néhány, amelyik összenyomódik kissé. Hagyd őket egy éjszakán át ázni, majd reggel facsard melléjük a vízbe egy fél citrom friss levét.

Ha gránátalmával és némi citromlével készítesz fogyasztó vizet, olyan keveréket kapsz, amely nemcsak frissítőként nagyszerű, de antioxidáns hatású polifenoljainak köszönhetően erősíti az immunrendszeredet, sőt, csökkenti a vérnyomást, és értékes tápanyagokkal lát el a ragyogó bőr érdekében.

Ehhez a vízhez egy kancsóba egy fél megpucolt gránátalma piros húsú magjait tedd - egyáltalán nem baj, ha akad néhány, amelyik összenyomódik kissé. Hagyd őket egy éjszakán át ázni, majd reggel facsard melléjük a vízbe egy fél citrom friss levét.

Ezt is szeretjük
Fotó: