A máj méregtelenítése: 8 gyógynövény, ami segít a fogyásban, és megszabadít a káros zsíroktól
A máriatövisen kívül még mi segít?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha a májműködés segítéséről van szó, felejtsd el az olyan módszereket, mint a keserűsóval hígított víz fogyasztása - mely megterheli a bélrendszert, és hasmenést okoz.

Sokkal kíméletesebb és célravezetőbb, ha olyan gyógynövények teáját fogyasztod, melyek máj-, epe-, gyomor- és bélpanaszok kiegészítő kezelésére alkalmasak.

Májméregtelenítés és fogyás

A máj elsődleges feladata a szervezet méregtelenítése, a bélből felszívott anyagok lebontása és kiválasztása.

Ez a szerv felel azért, hogy a megemésztett ételekből kiválasztott anyagokból fehérjék, szénhidrátok és zsírok legyenek.

Amennyiben a szerv működése zavartalan, az érezhető lesz a közérzeteden, de akadályozza a magas koleszterinszint és a túlsúly kialakulását is.

8 máj méregtelenítést segítő gyógynövény

A máriatövisről - mint legismertebb májműködést segítő növényről - bizonyára hallottál már, de ezen kívül is vannak még olyan gyógynövények, melyeknek levét vagy teáját érdemes fogyasztanod. Lapozd át az alábbi képgalériát, és ismerj meg néhány hasznos gyógynövényt, mely a fogyókúrádat is segíti.

A máj védelmében

A Máj állapotfelmérő gyorsteszt a megemelkedett transzamináz (mind ALT és AST) szint mérésére szolgáló gyorsteszt, melynek sikeres használatához elegendő egy csepp ujjbegyből vett vérminta.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Ezt is szeretjük