160 kilóról indult Angéla, 50 kilót fogyott másfél év alatt: 8 inspiráló magyar fogyástörténet, ami motivációt adhat
Ezek a magyar nők kitartásuknak köszönhetően több tíz kilótól megszabadultak, amitől teljesen megváltozott a kinézetük és a közérzetük-

Angéla
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Inspiráló történetet mutatunk be nyolc olyan kitartó, magyar nőről, akik bebizonyították a megpróbáltatások ellenére, hogy akaraterővel mindent el lehet érni. Nem csak a túlsúlytól szabadultak meg, hanem új, önbizalommal teli életbe vághattak bele.

A 43 éves Angéla 2019-ben kezdett bele a fogyókúrába, miután hazaérkezett a barátaival töltött, külföldi nyaralásból, és végigtekintették az ott készült fotókat. A nő teljesen ledöbbent saját kinézetétől, és megfogadta, hogy így vagy úgy, de megszabadul a pluszkilóktól.

Inspiráló magyar fogyástörténetek

Fokozatosan iktatott ki különböző ételeket az étrendjéből, mint a krumplit, a tésztaféléket, a fehér kenyeret, de elmondása szerint legnehezebben az édességektől tudott megszabadulni. Végül sikerült átállnia a fehérjediétára, majd elkezdte lassan beépíteni a mozgást is a mindennapjaiba. Nem volt hiába a sok erőfeszítés, Angéla másfél év alatt 50 kilót adott le - ismerd meg a többiek inspiráló történetét is.

(Borító-, és ajánlóképek forrása: Tóth Angéla, cikken belüli képek forrása:  Tóth Angéla,  Tomkó József és Emese, Kovács Lilla, BioTechUSA, Varga Katalin, Patyi Erika, Végh Adrienn, BioTechUSA / Szilveszter Zoltán, Bódog Kitti / Dunavölgyi Média Team)

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

Ezt is szeretjük